Főoldal Filmek Jason Momoa egyik álma válik valóra azzal, hogy James Gunn és Peter Safran átvette az irányítást a DC Studios felett
Filmek

Jason Momoa egyik álma válik valóra azzal, hogy James Gunn és Peter Safran átvette az irányítást a DC Studios felett

Nyugodtan kijelenthetjük, a legjobb kezekben a DC jövője.

370
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

A DC-rajongók, köztük az Aquaman sztárja, Jason Momoa is izgatott, hogy James Gunn és Peter Safran együtt mire lesznek képesek a DC Studios élén. Múlt héten jött a nagy bejelentés, hogy megvannak az új vezetők, akivel helyes útra terelhetik a DC Comics adaptációit a filmvásznon, tévésorozatban és animációs sorozatokban.

Az ET Canada lapnak nyilatkozva Momoa elárulta, már nagyon izgatott az úriemberek érkezések és a DC jövője miatt, és egy titokzatos utalásra is tett megjegyzést.

Nagyon izgatott vagyok, hogy Peter Safran és Mr. Gunn most a DC élére került. Rengeteg klassz dolog fog történni. És az egyik álmom válik valóra az ő kezük alatt, szóval tartsatok velünk!

Jason Momoa

Nem tudjuk, hogy pontosan mire utal Momoa, amikor azt mondta, hogy “az egyik álmom válik valóra”. A színész a 2023-as Aquaman és az elveszett királyság című filmben visszatér Atlantisz királyaként, de rejtély, hogy milyen jövő vár a karakterre. Benne van a pakliban, hogy Momoa egy harmadik filmre utalt, esetleg egy újabb Az Igazság Ligájára, vagy valami egészen másra célzott.

A DC Studios új vezetői körül nagy a felhajtás, többek között Henry Cavill is izgatottan várja a közös munkát. A Black Adam bemutatója után Cavill megerősítette, hogy hosszú idő után tényleg visszatér Supermanként. Egyelőre nem sokat tudunk Gunn és Safran tervéről, de Gunn úgy fogalmazott néhány napja, hogy a DC jelenleg azon dolgozik, hogy a “valaha volt legnagyobb történetet” meséljék el több projekten keresztül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.