Főoldal Filmek James Gunn a stúdióval az új DC Univerzumra koncentrál most, és a “valaha volt legnagyobb történetet” mesélik el
Filmek

James Gunn a stúdióval az új DC Univerzumra koncentrál most, és a “valaha volt legnagyobb történetet” mesélik el

Egy nagy masszív, összefüggő univerzumon dolgozik a DC Studios.

355
James Gunn

A DC Studios társ-vezérigazgatója elárulta, hogy mire számíthatnak a rajongók, miután az elmúlt napokban elárasztották kérdésekkel a közösségi médiát a rajongók. A Twitteren olyan bejegyzések jelentek meg, mint például a #SaveLegendsofTomorrow vagy a #ReleaseTheAyerCut, vagyis mentsük meg és támasszuk fel a korábbi projekteken röviden.

Látva ezt a rengeteg bejegyzést James Gunn megosztotta, mire számíthatunk a folytatásban, most hogy a Warner Bros. Discovery új irányt jelölt ki. A vezető elárulta, hogy bár a csapat nyitott mindenre nyitott ezen az úton, de a stúdió kezdetben a hangsúlyt a történetekre szeretné helyezni, hogy a későbbiekben az új DC Univerzum a valaha volt legnagyobb történetet mesélje el több filmen, tévéműsoron és animációs projekten keresztül.

Egy hosszú, kreatív hétvége végén megnyitottam a Twittert, hogy lássam a sok tweetet a #SaveLegendsofTomorrow & #ReleaseTheAyerCut és a rajongók támogatását az évek során megjelent más DC projektekhez. Ezeknek a kéréseknek a többsége lelkes és tiszteletteljes volt. A DC Studios új (és első) vezérigazgatójaként Peter és én úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy elismerjük a rajongók véleményét, és tudassuk veletek, hogy meghallgatjuk a különböző kívánságaitokat a DC jövőjével kapcsolatban.

James Gunn

Az évek során Gunn felettébb aktív volt a közösségi médiában, rendszeresen tartott élő adásokat, ahol válaszolt a rajongói kérdésekre is. Változatni ezen nem szeretne a későbbiekben sem, ugyanakkor az új pozíciója miatt a szokásosnál sokkal elfoglaltabb lesz, de szeretné tartani a kapcsolatot a követőivel. Ezért is érezte úgy, hogy itt az ideje, hogy a rajongók képet kapjanak arról, hogy hol jár a stúdió feje, és mi a jelenlegi küldetése.

Bár a Twitteren az aktivitásunk csökken az új pozíciónkkal járó terhek miatt, mindenre figyelünk és nyitottak vagyunk, miközben elindulunk ezen az úton, és ezt a következő néhány évben is így fogjuk tenni. De kezdetben minden figyelmünk a történetre összpontosul, hogy tovább lépjünk, hogy kidolgozzuk az új DC Univerzumot, és hogy elmeséljük a valaha elmesélt legnagyobb történetet több filmben, tévésorozatban és animációs projektben. Meghívjuk az összes DC-fandomot a multiverzumból – és mindenki mást is – ebbe az új univerzumba. Alig várjuk, hogy még többet felfedjünk.

James Gunn

Gunn a DC Studios kreatív oldaláért felel, Safran pedig a cég üzleti oldalát fogja irányítani. Gunn társ-vezérigazgatóként nem áll fel a rendezői székből, továbbra is filmeket forgat majd, és az eredeti megállapodás várhatóan legalább négy évre szól. Ez azt is jelenti, hogy A galaxis őrzői vol. 3. lesz az utolsó projektje a Marvelnél.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.