Főoldal Sorozatok Berendelték a The Sandman 2. évadát
Sorozatok

Berendelték a The Sandman 2. évadát

Végre megtörtént amit sokan vártak már és hivatalosan is zöld utat kapott az új évad.

447

A Netflix hivatalosan is berendelte Neil Gaiman képregényén alapuló sorozat 2.évadát. Nem siették el a bejelentést, ugyanis az első évad mind a 11 része már 3 hónapja megtekinthető a Netflix kínálatában. Az úgymond kései bejelentés Gaiman szerint a sorozat nagy költségvetése miatt volt. De most már úgy tűnik, a lassan egy évados sorozatokkal hergelő Netflixnek megéri folytatni Álom és a többiek történetét.

Emberek milliói és milliói üdvözölték, nézték és szerették a The Sandmant a Netflixen, a régi Sandman-rajongóktól egészen az egyszerűen kíváncsi emberekig, akik aztán megszállottjává váltak az Álmok Urának, családjának és a történeteiknek. Hihetetlen öröm számomra, hogy kijelenthetem, hogy a Netflix-szel és a Warner Bros.-val, Allan Heinberggel, David Goyerrel és én még több The Sandman-történetet fogunk életre kelteni.

Mesélte Gaiman egy nyilatkozatban. Továbbá felvezette, hogy a rajongók milyen új történeteket láthatnak majd, beleértve Álom többi testvérével való találkozást, valamint a Gwendoline Christie Luciferével való viszályának folytatását. Az új évad tovább bővíti majd a The Sandman világát, amikor is visszatér még több epizóddal és történettel, amelyeket több The Sandman-képregényből adaptálnak majd.

Van néhány megdöbbentő történet, amely Morpheusra és a többiekre vár (nem beszélve a Végtelen Család további tagjairól, akikkel találkozni kell).Senki sem fog jobban örülni ennek, mint a Sandman szereplői és stábja: ők a legnagyobb Sandman-rajongók. Most itt az ideje, hogy visszatérni a munkához. Végül is egy családi étkezés vár. Lucifer pedig arra vár, hogy Morpheus visszatérjen a pokolba…

A bejelentés mellé kaptunk a Netflixtől egy videót is, ami a 2.évadot hirdeti.

Létezik egy másik világ – az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere (Tom Sturridge) segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziáinknak. Ám amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához Álomnak különböző világokon és idővonalakon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel – kozmikus és emberi – találkozik.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.