Főoldal Filmek Kevin Feige megszólalt, mit gondol James Gunn kinevezéséről a DC Studios élére, és azért
Filmek

Kevin Feige megszólalt, mit gondol James Gunn kinevezéséről a DC Studios élére, és azért

De azért be is szólt a rendezőnek, van még munkája a Marvelnél.

353
Kevin Feige

Természetesen a Marvel Studios vezetője sem hagyta szó nélkül, hogy két napja James Gunn társelnökké és vezérigazgatóvá lépett elő a frissen megalapított DC Studios élén. Kevin Feige és Gunn köztudottan jó kapcsolatot ápolnak, s Feige már akkor figyelemmel kísérte a rendező munkáját, amikor a Disney kirúgta, s a Warner Bros. felajánlott egy filmet. És a jelek szerint most sem lesz ez máshogy.

Egyik szemünk sír, a másik nevet Gunn kinevezése után. Egyfelől megcsillant a fény az alagút végén, jó kezekbe került a DC Comics adaptációk sorsa, ugyanakkor a négyéves szerződés kimondja, hogy nem dolgozhat a Marvellel, vagyis A galaxis őrzői vol. 3. lesz a rendező utolsó munkája, s nagy valószínűséggel az Őrzőknek is befellegzett – ebben a formában egészen biztosan. A hír után Feige azt mondta, hogy “Én leszek az első a sorban, hogy bármit megnézzek, amit ő csinál”.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! premierjén a Deadline Hollywoodnak adott interjújában Feige röviden megosztotta gondolatait a nagy bejelentésről, hogy James Gunn Peter Safran producerrel együtt irányítja majd Superman, Batman és a többi DC-hős és gazember jövőjét. Azzal is viccelődött Feige, hogy még nem végzett teljesen a Marvellel, hiszen még hátravan A galaxis őrzői ünnepi különkiadás és A galaxis őrzői vol. 3. is.

Nos, mostantól májusig még rengeteg munkája van a Marvelnél, amivel ő is tisztában van, de utána én leszek az első a sorban, hogy bármit megnézzek, amit ő csinál.

Kevin Feige

Gunn A galaxis őrzői első filmje óta dolgozott a Marvelnek, majd éppen a trilógia utolsó felvonásán dolgozott, s négy éve a Disney kirúgta az, amikor ellentmondásos tweetjei kerültek elő 2008-ból és 2009-ből. Kirúgása után bocsánatot kért, hatalmas támogatást kapott a rajongóktól és a munkatársaktól, és a DC-hez szerződött, hogy megírja és megrendezze Az Öngyilkos osztagot.

Az akkori vezető, Alan Horn végül kegyeibe fogadta a száműzött rendezőt, így befejezheti azt, amit megálmodott, és miután elmesélte Űrlord és a többi s-fej utolsó történetét, az útja visszavezet a DC-hez. Gunn a DC Studios kreatív oldalát fogja irányítani, míg Safran az üzleti és gyártási elemeket fogja felügyelni. Gunn és Safran továbbra is rendező és producer marad, és mindketten a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak fognak közvetlenül jelenteni.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.