Főoldal Filmek A Batman folytatására nagyon sokat kell várni, még nem állt össze a forgatókönyv sem
Filmek

A Batman folytatására nagyon sokat kell várni, még nem állt össze a forgatókönyv sem

Nagyon messze vagyunk még a Batman 2. bemutatójától.

357
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Tegnap este megtudtuk, hogy The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn és Peter Safran producer lett a DC Studios társelnöke és vezérigazgatója, majd később a Variety megosztott néhány érdekes információt a DC Universe jövőjéről, többek között a Batman második részéről. Bár Matt Reeves rendező jelenleg is dolgozik a Batman folytatásának forgatókönyvén Mattson Tomlin mellett, azonban a legfrissebb hírek szerint a filmet legkorábban 2025-ben fogják bemutatni.

Gunn és Safran a DC filmes, televíziós és animációs divíziókat fogja felügyelni, azonban kiderült, hogy nem mindegyik film lesz része az új univerzumnak. Korábban DC Extended Universe gyűjtőnevet használtuk a DC Comics adaptációira, a jövőben csak DC Universe néven hivatkozhatunk rájuk. De azt is megtudtuk, hogy Todd Phillips közelgő Joker-folytatása, sem Matt Reeves folytatása sem része ennek az új univerzumnak.

A Batman 2. része nemrég kapott hivatalos zöld lámpát, a forgatókönyvön Reeves és Mattson Tomlin dolgozik. Bár megörültünk, miután a Warner Bros. Discovery új vezetői engedélyt adtak a második részre, úgy tűnik, hogy még nagyon messze vagyunk a kész forgatókönyvtől, és még messzebb a premiertől. A lap úgy tudja, hogy legkorábban 2025-ben kerülhet mozikba a folytatás.

Nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk a folytatástól, de az első film Joker (Barry Keoghan) bemutatásával ért véget, ugyanakkor ez még nem garancia arra, hogy ő lenne a folytatás főellensége, de meglepődnénk, ha a denevérember legnagyobb ellenfele nem kapna szerepet a történetben.

A The Hollywood Reporter azt is megerősítette, hogy egy új Superman-film van fejlesztés alatt a DC Studiosnál. Egy korábbi bejelentésben már megerősítették, hogy Henry Cavill visszatér, de azon túl sokat nem árultak el a tervekről. A film producere Chuck Roven, és jelenleg írókat keresnek a projektre. A Black Adam vendégszereplése után Cavill annyit mondott, hogy csak “egy kis ízelítő volt abból, ami még jön”.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.