Főoldal Filmek James Gunn titokban egy újabb DC-filmen dolgozik
Filmek

James Gunn titokban egy újabb DC-filmen dolgozik

Vajon a Superman-filmen dolgozik James Gunn?

398
James Gunn

a The Suicide Squad- Az Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn még nem végzett a DC-vel. Nagy meglepetés nincs semmi a hírben, mivel a stúdió és Gunn korábban már megerősítették, hogy a csőben több projekt is van. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a direktor titokban egy újabb DC-filmen dolgozik a Warner Bros Discovery megbízásából.

A rendező eddig két projektet szállított, és mindkettő nagy sikert aratott a kritikusok körében, az már egy másik kérdés, hogy az Öngyilkos osztag rebootja miért nem tetszett a rajongóknak, de ez változtat semmit azon, hogy egy tökéletes film lett. A pandémia alatt megírta az HBO Max gyártású Peacemaker – Békeharcos című sorozatot, amivel viszont belopta magát a DC-rajongók szívébe. Most pedig Gunn állítólag Peter Safran producerrel tárgyal egy új, titokzatos projektről. A folyosói pletykák szerint Gunn először a Peacemaker második évadára koncentrál majd, de végül egy másik DC-s tulajdonságot is elvállal.

Azt még nem lehet megmondani, hogy ez a titkos projekt kapcsolódik-e az Öngyilkos osztaghoz, de bennfentesek szerint bármi megtörténhet. Arról sajnos nincs információ, hogy mely hősök vagy szuperhőscsapatok vannak Gunn célkeresztjében. Ebbe még beleszólása lehet a Warner Bros. Discovery frissen kinevezett igazgatóságnak is, miután többször is elbizonytalanodtak a közelmúltban, hogy mi jelenti az előrelépést a DC-nél. A Batgirl törlése és a Warner Bros. vágya, hogy Kevin Feige mintájára saját vezetőt találjanak a filmes univerzum élére, hosszú és aggasztó árnyékot vetett a stúdióra.

A stúdió és a rendező már megerősítette, hogy a Peacemaker – Békeharcos 2. évada biztonságban van, el fog készülni, és valami máson is dolgoznak közösen. Gunn és Hamada nagy terveket szövögettek korábban, ez azonban most változhatott a frissen kinevezett David Zaslav igazgatóval. Egy biztos, a rendező még marad, de hogy utána mi következik, hol képzeli el a jövőjét, az még messze van.

The Suicide Squad James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.