Főoldal Filmek A DC állítólag Henry Cavill-lel akarja elkészíteni Az acélember 2. részét
FilmekBREAKING

A DC állítólag Henry Cavill-lel akarja elkészíteni Az acélember 2. részét

Superman még visszatér, és Henry Cavill lehet újra a DC-hős.

375
Superman

A rajongók egy régi álma válna valóra, ha Henry Cavill visszatérne Supermanként. A Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója után több felhívás is volt arra, hogy film készüljön az acélemberről, és úgy tűnik, hogy végül teljesülnek a kívánságok. A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Warner Bros. Discovery egy új filmmel készül, és azt akarják, hogy Henry Cavill legyen a főszereplő.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A The Hollywood Reporter egy hosszabb írást adott ki éjszaka, amiben arról írnak, hogy James Gunn titokban egy másik DC-filmen dolgozik, valamint, hogy a Warner Bros. Discover “erős vágyat” érez arra, hogy Cavill ismét magára öltse a vörös köpenyt. Sőt, egy olyan projekt, amely “lényegében Az acélember 2.” lenne, állítólag már írókat keres.

De a Superman-projekt csak egy a sok tervből, amivel a stúdió készül a következő időszakra, ugyanis a hírek szerint már tervezés alatt van a Flash folytatása, Matt Reeves elképzelése alapján több spinoff is készülhet a DC Comics gonosztevőiről. A jelentés rávilágít a WB Discovery helyzetének kaotikus jellegére is, és továbbra is próbálnak egy vezető arcot találni az univerzum élére, de eddig hiába.

A DC-nél a DC elnökének, Walter Hamadának közelgő távozása miatt kialakult hatalmi űr közepette Dwayne “The Rock” Johnson is azok között van, akik állítólag próbálják segíteni Superman jövőjét. A THR szerint Johnson nagyon szeretne egy “Black Adam vs. Superman” filmet készíteni, amelyben Cavill is szerepelne. “Feltétlenül. Ez az egésznek ez a lényege” – mondta Johnson arra a kérdésre, hogy Black Adam harcolni fog-e Superman ellen. “Egy új korszak kezdődik a DC univerzumban”.

Bár a Black Adam csak a héten kerül mozikba, Johnson már most utalást tett a film stáblista utáni jelenetére, amiben Cavill is feltűnik. A THR információi szerint Hamada eredetileg elutasította a cameót, de Johnson végül a Warner Bros Pictures vezetőihez, Michael De Lucához és Pam Abdyhoz fordult, hogy mégis megcsinálják. A jelenetet szeptember közepén vették fel. Hamada továbbra is a fekete Superman bemutatását szorgalmazza, amit még mindig J.J. Abrams produkciós cége fejleszt.

Johnsont még júliusban kifütyülték a San Diego-i Comic-Conon, amikor úgy tűnt, kétségbe vonja Cavill visszatérését, amikor arra a kérdésre, hogy Black Adam képes lenne-e legyőzni Supermant egy harcban, így válaszolt: “Azt hiszem, valószínűleg minden attól függ, ki játssza Supermant; ezt csak úgy mondom. Ennyiben hagyom a dolgot.”

Cavill Supermanje utoljára Az Igazság Ligájában tűnt fel, amit jól lehúztak a rajongók és a kritikusok egyaránt, majd két éve visszatért a rendezői vágásban. A karakter jövője a DCEU-ban állítólag még 2017-ben is kétséges volt, de úgy tűnik, Superman sorsa megfordult.

Hogy a Warner Bros. Discovery végül hogyan folytatja Superman történetét, az azon múlik majd, hogy ki tölti be a Hamada által hagyott űrt. A THR szerint De Luca mondta ki az igent, s adott zöld utat a Joker 2. előtt is, és lehet, hogy a DC-ben betöltött szerepe állandósul.

Addig is a Fekete Ádám október 21-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.