Főoldal Filmek Előrejelzések szerint a Black Adam lehet Dwayne Johnson karrierjének legerősebb nyitófilmje
Filmek

Előrejelzések szerint a Black Adam lehet Dwayne Johnson karrierjének legerősebb nyitófilmje

Kasszát robbant majd Dwayne Johnson, ez már biztos.

464
Black Adam

Már csak két szuperhősfilmet mutatnak be 2022-es esztendőben, és az első ezekből a Black Adam a hónap végén. A jegyvásárlás már elkezdődött a DC Comics várva várt alkotására, és ebből elemzők arra a következtetésre jutottak, hogy a Dwayne Johnson nevével fémjelzett film lehet a világsztár karrierjének legerősebb nyitófilmje.

Dwayne “The Rock” Johnson az évek során számos kasszasikerben szerepelt, a profi pankrátorból lett színészt például gyakran a Halálos iramban filmszéria megmentőjeként emlegetik. A rajongók évek óta várnak arra, hogy Johnson szuperhősfilmben szerepeljen, és az előzetes becslések alapján úgy tűnik, a DCEU-debütálására való várakozás megtérül a kasszáknál, mivel a Black Adam kasszát robbanthat október végén.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a legfrissebb mérések alapján a DC Comics-adaptáció Johnson karrierje legnagyobb kasszasikerét fogja produkálni, 70-75 millió dolláros bevétellel kezd Észak-Amerikában. Egyesek szerint még ennél is nagyobb lehet a bevétel az első héten, sokan meg vannak győződve arról, hogy a Venom című filmhez hasonlóan nyithat, ami 80 millió dollárral debütált 2018-ban. A Sony Pictures filmje hatalmas siker lett, és világszerte több mint 850 millió dollárral zárt, és most a Warner Bros. abban bízik, hogy a Black Adam is hasonló magaságig juthat.

A Warner Bros. Discovery szebb időket is megélt, az elmúlt hetekben több változás is történt a vállalat működésében, de valószínűleg ezek a változások nem lesznek hatással Black Adam jövőjére, amennyiben sikeres lesz a film. David Zaslav állítólag 10 éves tervet szeretne a DC Moziverzumhoz, aminek Johnson karaktere is részese lehet, de minden azon múlik, hogy teljesít a film a mozipénztáraknál.

A Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) rendezőtől a Black Adam 5000 évvel azután játszódik, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből. Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös. De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk. Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.

A Black Adam október 21-én kerül a mozikba.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.