Főoldal Sorozatok James Gunn elárulta, mennyit kell még várni a Peacemaker – Békeharcos 2. évada forgatására
Sorozatok

James Gunn elárulta, mennyit kell még várni a Peacemaker – Békeharcos 2. évada forgatására

Megnyugodhatnak a rajongók, leforgatják a Peacemaker - Békeharcos 2. évadát.

726
Peacemaker - Békeharcos
Forrás: HBO

Még januárban debütált az HBO Max Peacemaker – Békeharcos, az első eredeti tévésorozat, amely a DC Extended Universe kánonjában játszódik. A sorozatot írta és rendezte James Gunn, ami a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag filmjének spinoffja volt. A központi karakter a John Cena alakított Békeharcos volt, és sokak szerint valaha készült egyik legjobb képregénysorozat, amit kritikusok és a rajongók egyaránt osztanak.

Egy ilyen nagyszerű kezdés után várható volt, hogy folytatás készül belőle, azonban az elmúlt hónapok történései miatt sokan aggódtak a második évad miatt. A Warner Bros. Discovery új vezetősége tisztogatásba kezdett, több sorozatot is elkaszált, a majdnem teljesen elkészült Batgirl ment a kukába, és tervezés alatt álló sorozatok fejlesztését is leállították. De James Gunn korábban már megerősítette, hogy a Peacemaker – Békeharcos 2. évada biztonságban van, most pedig arról tájékoztatta a rajongókat, hogy mikor kezdődhet a forgatás.

James Gunn az utóbbi időben meglehetősen elfoglalt volt, hiszen közvetlenül azután, hogy befejezte a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Peacemaker – Békeharcos 1. évadának munkálatait, visszatért a Marvel Studioshoz, hogy végre tető alá hozza A galaxis őrzői vol. 3-at, amit már régóta vártak. A rendező és a stáb jelenleg az utómunkával van elfoglalva, de Gunn már azon töri a fejét, hogy mikor indul a következő projekt forgatása.

Miközben Leota Adebayo színésznő, Danielle Brooks születésnapját ünnepelte a hivatalos Instagramján, James Gunn elújságolta a rajongóknak azt is, hogy mikorra várható a 2. évad forgatása. Ahogy olvasható a lenti bejegyzésben, néhány hónapon belül indul a móka.

Az HBO Mx sorozata Az öngyilkos osztag című 2021-es film történetének folytatása, középpontjában Békeharcos karakterével, ezzel a lenyűgözően öntelt figurával, aki bármi áron kivívja a békét, és nem érdekli, hogy hány embert kell megölnie érte.

Peacemaker - Békeharcos
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...