Főoldal Filmek James Gunn válaszolt arra a kérdésre, hogy van okunk aggódni Harley Quinn jövője miatt
Filmek

James Gunn válaszolt arra a kérdésre, hogy van okunk aggódni Harley Quinn jövője miatt

A Harley Quinn rajongói megnyugodhatnak, mert Margot Robbie még visszatér.

362
Harley Quinn

Voltak olyan találgatások, hogy mi lesz Margot Robbie közkedvelt karakterével, mivel nem remekelt túl jól a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag a mozikasszáknál. Sokan már megsiratták Harley Quinnt, hogy utoljára láttuk James Gunn filmjében, most azonban a rendező rácáfolt ezekre a spekulációkra, s kedvenc karaktere még visszatér.

Margot Robbie David Ayer Öngyilkos osztagában debütált Harley Quinnként, majd a Ragadozó madarak című filmben főszereplővé lépett elő, és legutóbb James Gunn Az öngyilkos osztag című filmjében tért vissza. Bár az Oscar-jelölt színésznő alakítását a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsérték, egyik olyan film sem bizonyult kasszasikernek, amiben Harley Quinn szerepelt. Időközben nagy változás történt a Warner Bros. stúdiónál, ami rányomhatja a bélyegét több karakterre is. Tudjuk egy ideje, hogy a Joker folytatásában szerepet kap Harley Quinn, de a karakter azt a változatát Lady Gaga alakítja. Szóval a találgatások odáig vezetettek, hogy Robbie talán elköszön a szereptől.

Tegnap volt Quinn debütálásának 30. évfordulója a Batman: The Animated Series című sorozatban, és ennek apropóján Gunn megosztott néhány eddig soha nem látott forgatási képet a The Suicide Squad munkálatairól. Egy rajongó arról kérdezte a rendezőt, hogy látjuk-e még Harleyt a DCEU-ban, mire ő egyenesen igennel válaszolt.

Sok minden nem derült ki ebből a bejegyzésből, de Gunn elég biztosnak tűnik abban, hogy Harley Quinn valamikor még visszatér, de Gunn tud valamit, amit mi még nem. A DC Films vezetője megerősítette, hogy több készülő projekt is van, amin Gunn dolgozik. Ezek többsége feltehetően tévésorozatok lesznek. Azt már biztosan tudjuk, hogy készül a Peacemaker – Békeharcos 2. évada, amiben Harley is feltűnhet, vagy akár a karakter önálló sorozatot is kaphat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.