Főoldal Filmek A Flash producere megnyugtatta a rajongókat, hogy bemutatják a filmet
Filmek

A Flash producere megnyugtatta a rajongókat, hogy bemutatják a filmet

A sorozatos problémák ellenére sincs veszélyben a Flash. Tényleg?

369
Flash

A Warner Bros. Discovery fúzióját követően a DC-filmek nagy átalakuláson mennek keresztül, és ez máris áldozatokat követel. Azok után, hogy Leslie Grace Batgirl című filmjét már majdnem befejezték, a stúdió törölte, és úgy tűnik, hogy más DC-projektek, például a Sasha Calle-féle Supergirl is ugyanerre a sorsra juthat.

A Flash is ingatag lábakon áll. Az év elején a főszereplő Ezra Millert kétszer is letartóztatták erőszakos incidensek után, és jelenleg pedig egy sor további váddal néznek szembe, azonban Barbara Muschietti producer továbbra is optimista a DC-film jövőjét illetően.

A DCEU egyik legnagyobb projektjeként a Flash lényegesen nagyobb költségvetéssel büszkélkedhet, mint a Batgirl, amelyet eredetileg kizárólag az HBO Maxra terveztek. Emellett kulcsfontosságú lehet a DC Moziverzum jövőjére nézve, ezért a film törlése nem opció. Felmerült, hogy Ezra Millert lecserélik a filmben, bár most, hogy a forgatás befejeződött, ez további költséget vonna magával, aminek az új vezetőség aligha örülne.

A DC átalakítása és más projektek törlése ellenére a Flash producere, Barbara Muschietti azt állítja, hogy “Minden rendben van Flash körül” – olvasható a “The Flash Film News” Twitter-oldal által megosztott üzenetében.

Tekintettel Ezra Miller összetűzéseire a törvénnyel, és arra, hogy nemrégiben kijátszották a hatóságokat, amikor bírósági végzést próbáltak érvényesíteni rajta, nem valószínű, hogy sokan egyetértenének a kijelentéssel, hogy “Minden rendben van Flash körül”. Úgy tűnik azonban, hogy a Warner Bros. Discovery egyelőre nem döntött a film sorsáról, és könnyen elképzelhető, hogy hoznak egy szomorú döntést, ami végső során még azt is jelentheti, hogy a teljes filmet újraforgatják egy másik főszereplővel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

David Zaslav
Filmek

A Warner Bros. Discovery rosszabb 2023-as éve ellenére David Zaslav vezérigazgató kifizetése 50M dollárra nőtt

A Warner Bros. Discovery bevételi csökkentek, miközben David Zaslav fizetése több mint...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.