Főoldal Sorozatok Oscar Isaac most erősíthette meg a Holdlovag 2. évadát
Sorozatok

Oscar Isaac most erősíthette meg a Holdlovag 2. évadát

Megerősíthették, hogy készül a Holdlovag második évada.

430
Moon Knight

Az MCU negyedik fázisa volt az első alkalom, amikor a mozifilmek mellett a Marvel Studios tévésorozatokat is készített, és eddig csak a Loki és a Mi lenne, ha…? kap második évadot. A Holdlovag megjelenése előtt a Marvel Studios egyértelművé tette, hogy a Disney+ WandaVízió és A Sólyom és a Téli Katonája sorozataihoz hasonlóan az is egy limitált sorozat lesz, nem valószínű, hogy elkészül belőle egy újabb évad.

A premier után erősen kérdőjeles volt, hogy mihez kezdenek a karakterrel, mivel a sorozat egyik másik produkcióhoz sem kapcsolódott, önálló volt a Marvel Moziverzumban. Tegnap azonban a Holdlovag sztárja, Oscar Isaac és Mohamed Diab rendező talán épp most árulták el, hogy lesz második évad.

A Skarlát Boszorkány visszatért a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben, Anthony Mackie Amerika Kapitánya szólófilmet kap, Iman Vellani Kamala Khanja pedig a The Marvels című filmben tér vissza jövőre. Egyelőre nem tudni, hogy Oscar Isaac Holdlovagja hol bukkan fel legközelebb, de Mohamed Diab rendező által nemrég megosztott TikTok-videóból kiderülhetett, hogy a sorozat kap egy második évadot.

A TikTok-videón egy rajongó látható, aki megkérdezi Mohamed Diabot, hogy a Disney+ Holdlovag sorozata kap-e második évadot, majd Oscar Isaac is felbukkan, aki azt mondja, hogy “mi másért lennénk Kairóban”.

A Jeremy Slater által készített Disney+ sorozatban a főszereplőt Oscar Isaac alakítja, mások mellett pedig May Calamawy, Karim El Hakim, F. Murray Abraham, Ethan Hawke, Ann Akinjirin, David Ganly, Khalid Abdalla, Gaspard Ulliel, Antonia Salib, Fernanda Andrade, Rey Lucas, Sofia Danu és Saba Mubarak is látható.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...