Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Dwayne Johnson szétrúgja az Amerikai Igazság Társaság seggét a Black Adam legújabb előzetesében
Előzetesek

[SDCC2022] Dwayne Johnson szétrúgja az Amerikai Igazság Társaság seggét a Black Adam legújabb előzetesében

A Sziklától felrobbant a Hall H San Diegoban.

393
Black Adam

Több mint egy évtizedes előkészület és felhajtás után Dwayne Johnson végre életre kelti Black Adam antihőst a filmvásznon. Johnson többedmagával, a film szereplőinek túlnyomó részével együtt jelent meg a San Diego-i Comic-Con Hall H termében, ahol természetesen bemutattak egy nagy előzetest is a filmhez.

A múlt hónapban debütált a Black Adam első trailere, amiben végre bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit tartogat a DCEU Dwayne Johnson fekete ruhás karaktere számára, akiről a színész gyakran hangoztatja, hogy komoly változásokat hoz majd. Most a San Diego-i Comic-Conon bemutatott különleges trailer még nagyobb betekintést enged a franchise ezen új aspektusába, többek között új felvételeket láthatunk az Amerikai Igazság Társaságáról (Justice Society of America, JSA).

A DCEU-t gyakran érte kritika a kritikusok és a rajongók körében. Noha a franchise elkönyvelt néhány kritikai sikert, mint például az első Wonder Woman-film, vagy a Shazam! és a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag, ugyanakkor rengeteg vegyes vagy negatív fogadtatásban részült a franchise. A rajongók azonban kitartottak, és úgy tűnik, végre jó irányba indultak el. Az eddig látottak alapján megérte ennyi évet várni Black Adam-filmre is, már csak azért is, mert Dwayne Johnson szenvedélye a projekt iránt töretlen, és mindent bevet, hogy odategye magát.

A Black Adam szinopszisa alapján “közel 5000 évvel azután, hogy az ősi istenek mindenható erejével ruházták fel – és ugyanilyen gyorsan be is börtönözték – Black Adam (Johnson) kiszabadul földi sírjából, s készen arra, hogy a modern világra rászabadítsa az igazságszolgáltatás egyedi formáját.”

A Jaume Collet-Serra rendezésében, Adam Sztykiel és Rory Haines, valamint Sohrab Noshirvani forgatókönyvéből készült DCEU-film főszereplői Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Bodhi Sabongui és Pierce Brosnan.

A Black Adam 2022. október 21-én kerül bemutatásra a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.