Főoldal Sorozatok A Stranger Things társrendezője váratlan irányba terelné a spin-off sorozatokat
Sorozatok

A Stranger Things társrendezője váratlan irányba terelné a spin-off sorozatokat

Univerzumot építenek a népszerű Stranger Things-sorozatból.

364
Stranger Things
Forrás: Netflix

A Stranger Things hatalmas népszerűségnek örvend a streaming szolgáltatón, így annyira már nem meglepő, hogy a Netflix spinoff-sorozatokkal szeretné bővíteni a platform egyik legnézettebb sorozatát. Az már egészen biztos, hogy az eredeti Stranger Things az ötödik évaddal befejeződik, de a Duffer testvérek már most tervezgetik a folytatást.

Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója azzal állt elő, hogy Millie Bobby Brown által megformált Tizeneggyel a főszerepben akár egy melléksorozattal is készülhetnek a jövőben. A Variety interjúvolta meg Ross Duffer társrendezőt, és mint kiderült, Finn Wolfhard színész már kitalálta, miről fog szólni a sorozat, és hogy ezt az ötödik évad készítése közben fogják kidolgozni. Matt Duffer ezután arról mesélt, hogy mennyire izgatott a spin-off miatt, és hogy nem olyan lesz, mint amire a nézők számítanak.

Még ha le is vennénk a Stranger Things címet, annyira izgatott vagyok miatta. Más lesz, mint amire bárki számít, beleértve a Netflixet is.

Ross Duffer

A Stranger Things a Duffer testvérek által elkészített amerikai tévésorozat. A sorozat első évadának főszereplői Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono és Matthew Modine, valamint Noah Schnapp és Joe Keery a visszatérő szerepekben. A saját készítésű szériát a Netflix 2016. július 15-én mutatta be.

A sorozat helyszíne egy fiktív amerikai kisváros, az indianai Hawkins. Az 1983 novemberében játszódó első évadban a város nyugalmát a 12 éves Will Byers eltűnése zavarja meg, amit további megmagyarázhatatlan események követnek. A fiú megtalálására barátai (Mike, Dustin, Lucas), családja, valamint a helyi rendőrfőnök is önállóan tesznek kísérletet. Eközben megmagyarázhatatlan természetfeletti dolgok történnek, és felbukkan egy kislány (Tizenegy) is, aki pszichokinetikus képességekkel rendelkezik. A második évad egy évvel később 1984 októberében játszódik. Bár a városban látszólag helyreállt a nyugalom, valójában a normalitásba visszatérni akaró szereplőknek újból szembe kell nézniük a természetfeletti erőkkel. A harmadik évad 1985 júliusában játszódik és a karakterek felcseperedésére összpontosít, miközben július 4-én újabb fenyegetés veszi körbe őket. A legújabb és egyben utolsó évadot pedig idén májusban mutatta be a streamingóriás.

Stranger Things
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események