Főoldal Filmek Kevin Feige megerősítette, a Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon július végén
Filmek

Kevin Feige megerősítette, a Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon július végén

Biztos, hogy ott lesz a Marvel Studios júliusban a San Diego-i Comic-Conon.

328
Marvel Studios
Forrás: SDCC

Ahogy arról a ScreenRant producere, Ash Crossan a Thor: Szerelem és mennydörgés sajtótájékoztatóján beszámolt, a Marvel mindenese és atyaúristene, Kevin Feige megerősítette a lapnak, hogy a Marvel Studios nem fogja kihagyni a világ legnagyobb képregénytalálkozóját, és ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon júliusban.

A visszatérés híre igazi szenzációnak számít, vagy inkább pokoli nagy bejelentésekkel fog majd járni, mivel a Marvel Studios a tavalyi évben kihagyta a találkozót a COVID-19 járványra hivatkozva, ahogy tette azt 2018-ban is, bár egy évvel később, 2019-ben visszatért a híres Hall H előadóterembe. A mostani hírnek azért is van olyan nagy jelentősége, hiszen Feige néhány nappal korábban úgy fogalmazott, hogy hamarosan nagy bejelentés tesz, szóval július végén ledobják az atomot.

Mivel a Marvel Moziverzum 4. fázisa végéhez közeledik, Feige hivatalosan is elmondta, hogy az MCU következő nagy fázisát “elkövetkező hónapokban” fogják bejelentetni. Mi lehetne jobb hely a leleplezésre, mint a Comic-Con híres H-csarnoka? Három évvel ezelőtt itt jelentették be a 4. fázis alkotásait, szóval minden adott, hogy itt jelentsék be az 5. fázist. Az előző eseményen olyan filmeket lepleztek le, mint például a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, az Örökkévalók, a Fantasztikus Négyes és a Penge, valamint a Disney+ sorozatokat is sorolták fel kezdve a WandaVíziótól.

A 4. fázisból még rengeteg van hátra, és olyan filmeket láthatunk ebben a szakaszban, mint az új Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia vagy éppen A galaxis őrzői vol. 3., és természetesen a már bejelentett Fantasztikus Négyes továbbra is fejlesztés alatt áll, bár megjelenési dátumot nem kapott a film. Sorozatok tekintetében pedig érkezik az Amazon: Ügyvéd, a Titkos invázió, a Vasszín és az Armor Wars.

Csak találgatni tudunk, hogy mit tartogat a jövő az MCU számára, hiszen a Multiverzumot éppen csak bemutatták, és Kang, a hódító sem fedte még fel magát teljesen, noha Feige szerint már vannak utalások a következő fázisra, hogy milyen nagy történetet mesélnek el. Bízunk benne, hogy júliusban a mutánsokkal kapcsolatban is megszólalnak.

Kevin Feige
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események