Főoldal BREAKING A Black Adam előzetesében Dwayne Johnson végre megmutatta antihősét
BREAKINGElőzetesek

A Black Adam előzetesében Dwayne Johnson végre megmutatta antihősét

Berobbant a Black Adam első nagy előzetese, és ahogy várható volt, ütős lett.

396

Dwayne “The Rock” Johnson Black Adam szerepében csap össze a JSA csoporttal a DC Comics adaptációjának nagy szuperhősös blockbusterének új trailerében. Az elmúlt hónapokban megosztott képek, teaser klipek és poszterek alapján nem volt kétséges, hogy nagyon ütős lesz a film, amire a trailer csak ráerősített, hogy Johnson kőkemény ütéseivel a rajongók kedvenc antihősévé válik gyorsan.

A már említett JSA is bemutatkozik a mozivásznon: Aldis Hodge a hős Hawkman, Pierce Brosnan a nyájasan jóképű ezüst róka, Dr. Fate szerepében, Quintessa Swindell és Noah Centineo pedig az Igazság Társaságának ifjabb tagjait, Ciklont és Atom Smasher-t alakítja. A trailerben közelebbi képet kapunk arról is, amire a legutóbbi teaser trailer csak utalást tett, végre teljes pompájában láthatjuk Hodge által megformált Carter Hall alteregóját, azaz Hawkman-t, és még azt is közelebbről megnézhetjük, hogyan működik a JSA csapatként.

Sarah Shahi is szerepet kapott Adrianna Tomaz szerepében, aki a képregényekben Black Adam fő szerelme, és a nő, akit az Isis amulett természetfeletti erőkkel ruházza fel, ennek segítségével pedig képes lesz irányítani a természeti erőket. James Cusati-Moyer és Marwan Kenzari is feltűnik a videóban, egyelőre ismeretlen szerepekben, bár elképzelhető, hogy Cusati-Moyer Adrianna bátyját, Amont fogja alakítani, Kenzari pedig egy újabb ellenséget kapott, akivel Black Adam és a JSA szembeszállhat.

A Black Adam forgatókönyvét Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írta, a rendezője pedig Jaume-Collet Serra, aki már dolgozott együtt Johnsonnal a Dzsungeltúra című Disney-filmben. Amellett, hogy Johnson a címszereplő Black Adam szerepét játszotta, Walter Hamada, Eric McLeod és Scott Sheldon mellett a film executive producere is volt.

A rajongók arra számíthatnak, hogy Serra szuperhősfilmje sokkal erőszakosabb lesz, mint a családbarát Disney-klasszikus. Korábban a “szuperhősök Piszkos Harryjének” nevezte a filmet. Itt arra akart utalni, hogy a világnak több olyan emberre van szüksége, akik a fekete és a fehér közötti szürke zónában léteznek, és úgy tűnik, hogy Johnson karaktere pontosan ezt az űrt tölti be. Kíváncsian várjuk, hogy a Black Adam milyen szerepet játszik a DC Moziverzumában, és esetleg milyen kapcsolat lesz a közelgő Shazam folytatása között. Azt azonban nem szabad elfelednünk, hogy a DC perpillanat nem univerzumban gondolkozik, hogy a produkciói egyetlen összefüggő univerzumot alkossanak egymással.

A Black Adam idén ősszel, október 21-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.