Főoldal BREAKING Megerősítést kapott a Joker folytatása, amire Joaquin Phoenix is visszatér
BREAKINGFilmek

Megerősítést kapott a Joker folytatása, amire Joaquin Phoenix is visszatér

Nincs több pletyka, hivatalosan is készül a Joker 2. része.

570
Joker
Forrás: Warner Bros.

Todd Phillips, a nagysikerű és több díjat is bezsebelő Joker című film rendezője a közösségi médiában megerősítette, hogy a Folie à Deux munkacímű folytatás most már hivatalosan is fejlesztés alatt áll, azaz Joaquin Phoenix újra eljátssza Arthur Fleck szerepét.

Már több mint egy éve keringenek a hírek/pletykák arról, hogy a Warner Bros. folytatást tervez a 2019-es kasszasikeréhez, ám eddig senki sem mondta ki, hogy elkészül a második rész. Gyorsan hozzátennénk, de nem is tagadták azokat az állításokat, hogy jön a második rész. Egészen mostanáig csak játszottunk a gondolattal, mi lenne, ha Todd Phillips és Joaquin Phoenix ismét összeállna, és valami nagyot alkotnának. Néhány perccel korábban a direktor hivatalos közösségi oldalán pontot tett az ügyre, és hivatalosan is bejelentette a folytatást.

A rendező az Instagramon osztotta meg az első pillantást a forgatókönyv borítójára, amelyet ő és Scott Silver írt, és amely jelenleg a “Folie à Deux” címet viseli. Ez az állapot szabad fordításban “őrület két személyre”, és a definíció szerint két vagy több személyt, általában egy közeli család tagjait érintő, azonos vagy hasonló mentális rendellenesség.

Phillips a piros borítóra nyomtatott forgatókönyv mellé egy olyan fotót is posztolt, amelyen a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix látható miközben a forgatókönyvet olvassa, és nyilvánvalóan ezzel a fotóval arra akart utal, hogy az Oscar-díjas színész újra eljátssza Arthur Fleck szerepét.

Egyelőre ez minden, amit tudni lehet a második részről, sem megjelenési ablakot, sem további szereplőgárdáról nem érkezett hír. Várhatóan a következő hónapokban okosabbak leszünk, s talán a Warner Bros. azt is bejelenteni, mikor tervezik bemutatni a folytatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.