Főoldal Filmek A The Suicide Squad folytatásáról és más DC-projektekről beszélt James Gunn
Filmek

A The Suicide Squad folytatásáról és más DC-projektekről beszélt James Gunn

A hírek szerint Amanda Waller sorozatán is dolgozik James Gunn.

396
James Gunn

Korunk egyik legnagyobb mágusa nem unatkozik az elmúlt években. James Gunn már a 2000-es években bemutatkozott, de a várt áttörést talán a Marvel Studios A galaxis őrzői produkciója hozta meg 2014-ben. Azóta elkészített egy folytatást, majd a DC Moziverzumában is kipróbálta magát, sőt a pandémia alatt az egyik legjobb sorozatadaptációval állt elő, amit a DC Comics valaha kapott.

A DC-filmek elnöke korábban már elárulta, hogy a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Peacemaker – Békeharcos után a direktor visszatér még hozzájuk, de nem derült ki, hogy mely projekteket irányítja majd Gunn. Az HBO Max bejelentette a Peacemaker 2. évadát, de pletykák szerint Amanda Waller is saját sorozatot kap majd. Eddig hiába faggatták a rendezőt, nem árult el részleteket az új projektekkel kapcsolatban, hiszen teljes mellbedobással A galaxis őrzői vol. 3. forgatásával volt elfoglalva. Most azonban, hogy lassan egy hónapja véget ért a munka, megeredt a rendező nyelve.

Egy Békeharcos spin-offot már kaptunk, de vajon lesz-e rendes folytatása Az öngyilkos osztag című filmnek? Bár a DC Comics legújabb filmes adaptációja jó fogadtatásban részesült és sikeres volt az HBO Maxon, világszerte mindössze csak 167 millió dollárt zsebelt be a kasszáknál, így sokakban felmerült a kérdés, kaphat-e második részt. James Gunn megtörte a csendet, és a The Playlist lapnak adott interjújában a film lehetséges folytatásáról beszélt, valamint több titkos DC-projektről.

Igen, beszéltünk róla,… de az őszinte igazság az, hogy az én napom is 24 órából áll foglalkozni a dolgokkal. És annyira jól éreztem magam a tévés munkában, hogy tényleg úgy gondolom, hogy a következő egy évben ezzel fogom tölteni az időm.

James Gunn

James Gunn azt is kijelentette, hogy a Békeharcos sorozatán kívül más DC-projekteken is dolgozik. A hírek szerint az egyik ilyen projekt Amanda Waller önálló sorozata lesz, de egyelőre túl sokat nem akart elárulta a tervekről Gunn:

Még be sem jelentettünk semmilyen tévésorozatot… rengeteg történet kering arról, hogy mi lehetne megfilmesíteni, és ezek közül néhány igaz, néhány pedig nem. Nagyon komolyan dolgozom egy másik DC-projekten, amelynek az írásában és a rendezésében kiveszem a részem… a ‘Peacemaker’ karakterei valamilyen szinten osztozni fognak a többi sorozaton, amelyeken dolgozom. És néhány más [DC] dologban is részt veszek.

James Gunn

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy mikor jön a Peacemaker – Békeharcos 2. évad az HBO Maxre, nemhogy a titkos projektekről bármit tudni lehessen. Gunn nem titkolta, hogy Margot Robbie által megformált Harley Quinn nagy kedvence, és többekben felmerült már, hogy talán a közkedvelt karaktert legközelebb nem filmben, hanem egy sorozatban látjuk viszont. De ezek is csak pletykák, semmi több.

Peacemaker

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.