Főoldal Sorozatok Samuel L. Jackson megerősítette, hogy egy Bosszúálló is feltűnik majd a Titkos Invázió sorozatában
Sorozatok

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy egy Bosszúálló is feltűnik majd a Titkos Invázió sorozatában

A Marvel Moziverzum egy másik veterán tagja is feltűnik a sorozatban.

454
Titkos Invázió

Miután nemrég megerősítették, hogy a Fekete Párduc sztárja, Martin Freeman is szerepet kap a Titkos Invázió című sorozatban a Disney+ képernyőjén, az egyik főszereplőt alakító Samuel L. Jackson most azt is elárulta, hogy a Hadigépet alakító Don Cheadle is szerepelni fog a sorozatban.

A Titkos Invázió a Marvel Studios egyik legérdekesebb Disney+ tévésorozatának ígérkezik a közelgő évekből, a rajongók várakozásai szerint ugyanis a Skrull imposztorok egy nagy invázióra készülnek a Marvel Moziverzumban. Végső soron minden attól függ majd, hogy a sorozat története mennyire követi szorosan az azonos című képregény eseményeit.

A legutóbbi forgatási fotókon egy újság volt látható, amelynek címlapján Don Cheadle Rhodes ezredesét láthattuk az új amerikai elnök mellett, de maga Nick Fury, Samuel L. Jackson most megerősítette, hogy a Hadigép is látható lesz a szériában. A legendás színész éppen a sorozat szédítő szereplőgárdájáról beszélt, mindenkihez volt egy kedves szava.

Gyerünk, ember, ha besétálsz a forgatásra, Emilia elképesztő… Ben Mendelsohn, ő fantasztikus.

Don, Don Cheadle. Don benne van, ő a golfozó haverom. Nem vettem észre, de amíg nem csináltuk ezt a dolgot, addig úgy voltam vele, hogy még sosem dolgoztunk együtt. Csak úgy ismerjük egymást, együtt lógunk és nevetgélünk, de még sosem dolgoztunk együtt, és végül [végre együtt dolgozhattunk].

Samuel L. Jackson

Nem világos, hogy Cheadle-nek mekkora szerepe lesz, főleg azután, hogy mindössze egy jelenetben volt látható a tavaly bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban. Fényes jövő előtt áll a karakter, hiszen a vendégszerepek mellett saját sorozatot kap a jövőben Armor Wars címen, és valószínűleg Rhodey a Riri Williamsre fókuszáló Vasszív-sorozatban is feltűnik majd.

Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...