Főoldal Filmek J.K. Simmons nem érti, hogyan működik az MCU és a DCEU multiverzuma, ő csak megtanulja a szövegét
Filmek

J.K. Simmons nem érti, hogyan működik az MCU és a DCEU multiverzuma, ő csak megtanulja a szövegét

Érti igazán valaki ezeket a multiverzumos dolgokat?

387
J.K. Simmons Gordon

A Pókember: Idegenben és Az Igazság Ligája sztárja, J. K. Simmons bevallotta, hogy nem érti, hogyan működik az MCU és a DCEU multiverzuma, pedig ha valakinek tudnia kellene, akkor az ő, mivel a rendszerint csak olyan alkotásokban tűnik fel, ami szorosan kapcsolódik a Multiverzum-fogalomhoz.

J. K. Simmons azon ritka színészek egyike, akik a Marvel Moziverzumban és a DC Moziverzumban is volt alkalma szerepet vállalnia. Simmons először J. Jonah Jameson szerepében tűnt fel Sam Raimi Pókember-trilógiájában még jóval az MCU előtt (2008-tól íródik a filmtörténelem legnagyobb összefüggő univerzuma). A Pókember: Idegenben című filmben visszatért a Hírharsona tudósítójaként, amikor leleplezték Pókember személyazonosságát. Az Oscar-díjas színész később a Pókember: Nincs hazaút című filmben is feltűnt.

Ami a DC Extended Universe-ben végzett munkáját illeti, J. K. Simmons Az Igazság Ligája című filmben Jim Gordon rendőrfőnököt játszotta. Bár szerepe rövid volt a DCEU-filmben, hamarosan visszatér a képernyőre az HBO Max készítésű Batgirl szólófilmjében.

Mivel mind az MCU, mind a DCEU folyamatosan változik a Multiverzumnak köszönhetően, J.K. Simmons őszintén beszélt arról, hogy ő már nem érti egyik univerzumot sem. A Varietynek adott interjúban bevallotta, hogy szeret mind az MCU-ban, mind pedig a DCEU-ban dolgozni, de nem igazán foglalkozik a részletekkel.

Szuper klassz dolog ott lenni a Marvel-univerzumban, és ahogy látjuk, a DC-univerzumban is van hely ezeknek az alternatív univerzumoknak vagy valóságoknak, vagy bármi is legyen az, nem tudom. Fogalmam sincs. Megírnak egy forgatókönyvet, én megtanulom a szöveget, a rendező pedig azt mondja: “Állj oda.”

J.K. Simmons

Nem ő az egyetlen, aki szuperhősfilmben tűnik fel, és nem teljesen érti a dolgokat. Korábban Michael Keaton is comingoutolt, amikor bevallotta, hogy nem érti a The Flash forgatókönyvét, miként térhet vissza Batman. Legalább háromszor kellett elolvasnia a szkriptet, de még akkor sem állt össze a sztori.

A színészt legközelebb a Batgirl című filmben láthatjuk majd Gordon rendőrfőnök szerepében. A film hivatalosan még nem kapott premierdátumot, de néhány napja a film producere utalást tett rá, hogy 2022-ban szeretnék műsorra tűzni a filmet. A filmet jelenleg is forgatják.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Kevin Feige óva intette Hugh Jackman-t, hogy visszatérjen Rozsomák szerepében

A Logan - Farkas bemutatója után Kevin Feige sem gondolta jó ötletnek...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni...