Főoldal Filmek Matt Reeves megerősítette, tárgyal a Batman folytatásáról a Warner Bros. stúdióval
Filmek

Matt Reeves megerősítette, tárgyal a Batman folytatásáról a Warner Bros. stúdióval

A Batman csak a kezdet, már a folytatásról egyeztetnek.

389
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Ahogy az várható volt, Matt Reeves elárulta, hogy már az ezelőtt tárgyal a Warner Bros. stúdióval a Batman folytatásáról, hogy az első részt bemutatták volna a mozikban. A rendező már korábban is tett utalásokat arra, hogy trilógián dolgozik, de hivatalosan csak most ismerte el, hogy már megbeszélések folynak a második részről.

A Batman című film körül kialakult várakozása minden eddiginél nagyobb, hiszen a DC Comics legújabb adaptáció premierjét több alkalommal is el kellett halasztani, de jövő héten végre kijön a mozikba az új rész Robert Pattinson főszereplésével. Sok kritikus már látta a filmet, de az embargó csak hétfőn jár le, addig viszont nem oszthatnak meg kritikát a legújabb résszel kapcsolatban. Ez azonban nem szegte kedvét Matt Reeves rendezőnek és a stúdiónak, ők ugyanis bíznak a filmben, hogy egy új filmsorozatot indíthatnak el ezzel a résszel, és már a folytatásról tárgyalnak.

Matt Reeves korábban elismerte, hogy szüksége van egy kis szünetre, mielőtt elkezdene dolgozni a Batman folytatásán, de azt is megosztotta, hogy izgatottan várja, hogy újabb történeteket meséljen Gotham városban. A mozifilm mellett készül az HBO Max spinoff-sorozata is, ami szintén Gotham korrupt rendőreit mutatja be, jól jelzi ez is, hogy a stúdió bízik a jövő héten érkező film sikerében. A Batman vörös szőnyeges premierjén Reeves a The Independentnek elmondta, hogy a stúdióval már arról egyeztet, hogy mi lesz a következő Robert Pattinson Sötét Lovagjával.

Tényleg hiszek abban, amit csináltunk, és nagyon izgatott lennék, ha több történetet mesélhetnénk el… Már most is mesélünk más történeteket a streaming térben, csinálunk dolgokat HBO Maxon, Colin [Farrell] főszereplésével készítünk egy Pingvin-sorozatot, ami szuper király lesz. És más dolgokon is dolgozunk, de már elkezdtünk beszélgetni egy újabb filmről.

Matt Reeves

Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk.

Batman 2022. március 3-án kerül bemutatásra kizárólag a mozikban.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.