Daredevil

Charlie Cox megerősítette, hogy Daredevil visszatér a Marvel Moziverzumba

A saját bőrén nem tapasztalta azt a nagy éljenzést Daredevil visszatérésével kapcsolatban, amiről barátai beszéltek.

Annyira talán nem meglepő, hogy a Daredevil című sorozat sztárja, Charlie Cox megerősítette, hogy ismét visszatér Fenegyerek szerepében. A Pókember: Nincs hazaút című filmben játszott cameójával kapcsolatban Cox elmondta, hogy hozzá is eljutottak a rajongói reakciók a jelenettel kapcsolatban, de sajnos ő ebből mit sem tapasztalt.

A 39 éves Marvel-szuperhős a Radio Timesnak adott interjújában megerősítette, nem egyszeri alkalom volt, hogy láttuk őt a Marvel Moziverzumban, és bár konkrétumot nem kívánt megosztani a tervekkel kapcsolatban, de egyértelműen kijelentette, hogy be fog öltözni.

Tudok valamit. Nem sokat tudok, de azt tudom, hogy lesz még valami.Charlie Cox

Hogy pontosan mi lesz az a “valami más”, az egyelőre rejtély, de Cox korábban már utalt rá, hogy a jövőben lehet még egy összecsapás Vincent D’Onofrio Kingpinjével. “Nézze, fogalmam sincs, hogy jelenleg mik a tervei bárkinek is” – magyarázta a hónap elején. “De feltételezem, hogy van még tennivalónk”.

Nemrég a Marvel főnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy Charlie Cox visszatér Daredevil szerepében. Majd nem sokkal ezután Cox egy cameo erejéig feltűnt a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Azonban míg a közönség nagy része üdvrivalgás közepette örült Cox Matt Murdockként való visszatérésének, a színész ebből nem sokat látott.

Vicces, annyi sms-t és hívást kaptam arról a pillanatról a moziban. Az unokaöcsém küldött nekem egy felvételt, amin mindenki éljenzett. Szóval, belopóztam egy moziba a lakóhelyem közelében, és szó szerint a folyosón álltam… és sajnos az volt a tapasztalatom, hogy kurva nagy csend volt!

Nagyon csalódott voltam – tette hozzá. A feleségem velem volt, és felvett, mert jó lenne az a pillanat, amikor mindenki éljenez…!

Nyilvánvaló, hogy a tervek már megvannak a Marvel Studios féltverörzött szekrényében, hogyan és milyen formában tér vissza Charlie Cox Daredevilje a filmvászonra vagy a kisképernyőre. Korábbi pletykák szerint legközelebb az idén érkező She-Hulk Disney+ sorozatában láthatjuk majd a félelem nélküli embert. Daredevil nagy szereplésére utal Vincent D’Onofrio visszatérése is Kingpin szerepében a Sólyomszem c. sorozatban, szóval a kirakós darabjai idővel összeállnak majd, de hogy meddig kell erre várni, nehéz megjósolni.

Daredevil
Total
1
Shares
Previous Article
The Batman

Matt Reeves megerősítette, tárgyal a Batman folytatásáról a Warner Bros. stúdióval

Next Article
X Professzor

Sir Patrick Stewart zseniálisan válaszolt a kérdésre, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetesében őt láttuk-e

Related Posts