Főoldal Filmek 2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet
Filmek

2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet

Bejelentették, hogy jövő nyáron kezdik el felvenni az Aquaman DC-és filmet Ausztráliában.

897

Bejelentették, hogy jövő nyáron kezdik felvenni a DC Comics hősének, Aquaman-nak a kalandját a távoli Ausztráliában.

Jelenleg úgy fest, hogy 2018. július 27-én mutatja be a Warner Bros. és a DC Comics közösen az Aquaman-filmet. Ez lesz az első olyan film, melyben Aquaman feltűnik a képernyőn, amolyan bemutatkozó epizód. Hiszen a képregényhős, Atlantisz királya az Igazság Ligája című szuperhősfilmben oszlopos tag lesz. A korai előkészületek már jelenleg is tartanak a londoni székhelyű Studios Leavesden-ben.

A filmet javarészt víz alatt fogják majd felvenni – vízi hősről van szó, hát legyen vízben -, főszerepben pedig Jason Momoa lesz. A DC Comics 2013-ban adta meg a kezdő rúgást, akkor mutatták be az Acélember első részét, mely bukás volt, majd idén következett az úgymond folytatása – Batman Superman ellen alatt nem azt a folytatást kell most értenünk -, ami megint csak heves reakciókat váltott ki a nézőkből. Ezek után azt gondoltuk, hogy tanult a hibákból a DC és a stúdió, s nem szerepelnek le, de sajnos tévedtünk. Augusztus első hetében érkezett a Suicide Squad – Öngyilkos osztag mozi, melyben a színészi játékokon kívül szinte mindent lehetett kritizálni (rossz rendezés, rossz marketing, rossz történet, rossz hangulat).

A Warner Bros. és a DC következő nagy dobása az Igazság Ligája film lehet. A filmet jelenleg is forgatják Londonban, és a tervek szerint 2017. november 17-én fogják bemutatni majd a mozikban. A mozifilmben feltűnik majd az a csodás karakter is, akit márciusban, a Batman Superman ellen filmben már felvezettek, de még mielőtt csatlakozna a Ligához, kap egy saját filmet is Wonder Woman néven 2017 nyarán.

Szintúgy, mint Wonder Woman, úgy a “tengerek ura” is először a Batman Superman filmben tűnt fel pár másodperc erejéig. Atlantisz uralkodójának első nagy filmje a már beharangozott Igazság Ligája lesz, ott fog nagyobb szerepet kapni, és a csapat egyik kulcsembere lesz. Az Igazság Ligája első előzetesét az idei Comic-Con alatt levetítették, és egyelőre van okunk a bizakodásra, mert eddig hibátlan. A hős alakulatban Flash és Cyborg is feltűnik majd, hogy együtt győzzék le a gonoszt. Jelen állás szerint az önálló Aquaman filmet a Fűrész franchise rendezője, James Wan rendezheti, míg a forgatókönyvet Will Beall írja, és olyan sztárokat fog felvonultatni továbbá, mint Amber Heard, vagy Willem Dafoe. A Daily Mail pontos kezdési dátumot nem tudott meg, csak azt, hogy jövő nyáron Ausztráliában kezdik el forgatni a képregényfilmet. (Jelenleg a Thor: Ragnarok Marvel filmet is pont itt forgatják, mi több, még A Karib-tenger kalózai hatodik részét is ezen a kontinensen vették fel.)

Will Beall korábban elárulta már, hogy a film nem csak a tengerben, hanem a szárazföldön is fog játszódni, s Black Manta lesz a film főgonosza. Kérdéses, hogy melyik ausztráliai várost fogják választani a szárazföldi jelenetek felvételére, hol fogják kialakítani a DC-helyi városát. 2018-ban az Aquaman lehet a DC Comics első filmje, majd őt követheti a rejtélyes október 5-re bejegyzett név nélküli szólófilm. Legtöbben a Ben Affleck-féle Batman reboot első részére tippelnének, de a The Flash mozis változatát is el tudnánk képzelni ide – egyelőre nem kapott premierdátumot a film még.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.