Stanley Tucci is visszatér a Transformers 5-ben?

Úgy látszik, hogy szinte mindenkit visszaszeretnének hozni az ötödik részre.

Úgy látszik, hogy szinte mindenkit visszaszeretnének hozni az ötödik részre.

Egyre érdekesebb hírek jelennek meg a Transformers: The Last Knight filmről. A Transformers: A kihalás korában mutatkozott be Mark Wahlberg (Cade Yeager), akihez már tudjuk, hogy az eredeti trilógia két sztárja is csatlakozni fog: Josh Duhamel (Lennox) és Tyrese Gibson (Epps). Miközben a film történetéről hivatalosan továbbra sem beszélnek, hallgatnak a Paramount Pictures-nél, addig egy újabb színészt erősítettek meg. Hivatalosan is bejelentették, hogy Stanley Tucci karaktere, Joshua Joyce szerepet kapott Az utolsó lovag címen érkező filmben. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a szerepét már lefilmezték, vagy a következő hetekben fog csatlakozni a stábhoz.

A Variety oldal számolt be a hírről elsőként. A színészt a franciaországi Deauville-ben kapták el, s kérdezték a szerepről. A színész nem volt rest, és elárulta, hogy benne lesz a folytatásban is. A szereplővel A kihalás korában találkozhattunk először, ahol ő irányította a Kinetic Solutions Incorporated vállalatot. A cég olyan dolgokkal kísérletezett, mint egy ember-robot hibrid gép előállítása, mely olyan csatáktól védheti meg Amerikát a jövőben, mint a Chicago-i harc volt. Megalkották a transformium nevezetű anyagot, melyből transformereket hoztak létre, így született meg Galvatron is.

A stúdió több Transformers filmmel is készül a következő években. 2018. június 8-án érkezik az a franchise első spin-off kalandja, melyben Űrdongó (Bumblebee) kap szerepet, majd egy évre rá már a Transformers 6-ot fogják bemutatni a mozikban – 2019. június 28. A Paramount és a Hasbro felpörgették az eseményeket, lesz gazdagon részünk űrlénycsatában, és reméljük, nem a minőség rovására mennek a gyakori folytatások.

Total
0
Shares
Previous Article

150 millió dolláros ajánlatott kapott Daniel Craig két új Bond-filmre

Next Article

2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!