Főoldal Filmek Robert Rodriguez nem mondott még le az Alita: A harc angyala 2. részről
Filmek

Robert Rodriguez nem mondott még le az Alita: A harc angyala 2. részről

Lehet, hogy 2022-ben végre előrelépést érnek el?

618
Alita: A harc angyala

Lehet, hogy az Alita: A harc angyala című film nem robbantotta fel a jegypénztárakat a mozikban, és győzött meg minden kritikust, de a mozifilmnek fanatikus rajongótábora van, és James Cameron producer számára többről van szó, mint egy egyszerű mozifilmről, talán őt lehet a legnagyobb rajongójának nevezni. Szenvedélyesen megy a folytatás után, amióta csak kijött az első rész.

Az elmúlt hónapokban többször is szóba került már a folytatás hír, és a legutóbbi jelentések szerint továbbra sem mondtak le róla a készítők. A folytatás folyamatosan a levegőben lóg, még mindig nem sikerült eldönteni, elkészüljön-e a második rész, de egy dologgal vigasztalódhatnak a rajongók: Cameron és a Robert Rodriguez rendező is nagyon szeretné, ha ez megtörténne, és felvázoltak egy időpontot, amikor reményeik szerint megvalósulhat a tervük.

A The Hollywood Reporter kérdésére még tavaly decemberében mondta az első részt jegyző Robert Rodriguez, amikor a folytatásról faggatták.

Jim [Cameron] és én nemrég beszéltünk erről, és még mindig nagyon érdekel minket. Azt mondtam neki: ‘Hadd csináljam meg [a The Book of Boba Fett című sorozatot], aztán találjuk ki egy vázlatot rá.

Robert Rodriguez

Egy másik, hosszabb interjúban meglehetősen érdekes dolgot árult el a filmrendező, hogy a The Mandalorian showrunnerje, Jon Favreau látta a filmet, és úgy döntött, hogy őt is bevonják a folytatásba, ezzel a lépéssel pedig körbe értek, hiszen a Star Wars mindenkori atyja, George Lucas volt az, aki Rodriguez nevét ismertté tett a sci-fi műfajában.

A The Mandalorian és a The Book of Boba Fett című sorozatokkal vált igazán híressé Rodriguez az elmúlt években, azonban ez még közel sem jelenti azt, hogy mindenki igent mond egy ötletére. A direktor szerint általában kerülik a prémium tartalmakat, mivel sosem lehet mindenkinek megfelelni, ez egy reménytelen játszma.

Inkább olyasmit csinálok, amit én alkottam, így senki nem mondhatja, hogy ‘Hé, ez nem jó, mert…’ Én alkottam, így az lehet, ami akarok. Szeretem ezt a szabadságot.

Robert Rodriguez

Jól mutatja a legújabb interjú is, hogy továbbra sem született döntés a második részről, de az mindenképpen jó jel, hogy Cameron a folytatás mellett van. Rodriguez felszabadul a következő hónapokban, Cameron is jól halad az Avatar második részével, szóval minden adott, hogy összedugják a fejüket, és kitaláljanak valamit.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Alita: A harc angyala
Filmek

Robert Rodriguez optimista, hogy egyszer elkészül az Alita: A harc angyala folytatása

Hivatalos bejelentés továbbra sincs az Alita: A harc angyala folytatásával kapcsolatban, de...

Alita: A harc angyala
Filmek

James Cameron megerősítette volna, hogy több Alita: A harc angyala-folytatás is készül?

Sokáig úgy volt, hogy nem kap folytatást az Alita: A harc angyala,...