Főoldal Előzetesek Hétfőn érkezik a Moon Knight előzetese, de már ma kaptunk egy őrült teaser előzetest belőle
Előzetesek

Hétfőn érkezik a Moon Knight előzetese, de már ma kaptunk egy őrült teaser előzetest belőle

A káosz benned lakozik.

770

Váratlanul a nemzeti futball liga, azaz az NFL rájátszása alatt kaptunk egy teaser trailert a Marvel Studios várva várt Moon Knight című sorozatához, sőt a videóból még az is kiderült, hogy hétfőn debütál a Disney+ sorozatának első teljes hosszúságú előzetese majd.

Az elmúlt napokban rengetegszer pletykáltak a Holdlovaggal kapcsolatos és a tervekről, hogy mikor fogják bemutatni az idei évre kitűzött sorozatokat. A Moon Knight lesz a Marvel idei első sorozata a Disney+ streamingszolgáltatón, amiből néhány képkockától eltekintve még semmit sem láttunk. Ma azonban egy teaser videó formájában beharangozták, hogy hétfőn megkapjuk a teljes hosszúságú előzetest. Még azt is elárulták, hogy az ESPN/ABC csatornán a Super Wild Card mérkőzés alatt debütálnak majd, úgyhogy NFL és Marvel rajongók, mindenképpen érdemes lesz fennmaradni.

Ebből a rövid videóból pedig kiderült, hogy a Marvel Studios egyértelműen úgy állt a sorozathoz, hogy a karakter természetfeletti oldaláról fogják bemutatni. A kiszivárgott képeken láttuk, hogy milyen lesz Holdlovag jelmeze, most pedig mozgásban is megcsodálhatjuk a múmiaszerű jelmezét a főhősnek. A videó végén még egy titokzatos gonosztevő is feltűnik, de ember legyen a talpán, aki ezekből megmondja, kivel küzd Oscar Isaac karaktere. Akár egy vámpír is lehet, vagy akár Gael Garcia Bernal által megformált Werewolf-by-Night? Az viszont kiderült, hogy brutális akciójelenetekkel van dolgunk. És ha ez még nem lenne elég, akkor Ethan Hawke meg nem nevezett gonosztevője is felbukkan a teaserben néhány másodpercre, bár az ő esetében sem lehet megmondani, hogy pontosan kit játszik.

Ahogy egyre jobban beleássuk magunkat a Marvel Moziverzum 4. fázisába, kezd körvonalazódni, hogy a természetfeletti történeteket karolják fel ebben a fázisban, gondoljunk csak a WandaVision sztorijára, vagy a legutóbb a Pókember: Nincs hazaút veszélyes varázslatával, amivel megnyitották a kaput az univerzumok között.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események