Főoldal Filmek A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját
Filmek

A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját

A The Batman lesz a következő film, aminek premierjét elhalasztják?

415
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Most minden szempár Matt Reeves The Batman című produkcióra szegeződik, miután a Sony Pictures három hónappal elhalasztotta a Morbius premierjét január végéről április első hétvégéjére. Minden arra keresi a választ, hogy vajon a Batman lesz a következő képregényfilm, amit eltolnak? Bár a hírek szerint az élőszereplős vámpír bemutatóját nem a COVID új variánsa okozta rekordszámú megbetegedések számával magyarázzák az Egyesült Államokban, hanem a Pókember: Nincs hazaút elsöprő sikere után a bevételi listákon.

A hírek szerint azonban a Warner Bros. várva várt nagy adaptációjával nagyon óvatos a stúdió., s ezért aggályos a The Batman márciusi bemutatója. A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar arról beszélt, hogy az Omicron-változat miatt ismét elhalasztják a Sötét lovag filmjét.

A Warner Bros. nemrég arról beszélt, hogy a The Batman a mozik bemutató után 45 nappal kerül online bemutatásra, vagyis csak áprilisban válik elérhetővé az HBO Max streamingszolgáltatón. 2022-től kezdve a Warner Bros. szakít a tavalyi stratégiájával, vagyis nem fogják ugyanazon a napon elérhetővé tenni a produkciókat online és a mozikban, de a kialakult helyzet átírhatja ezt a szabályt vagy elhalasztják a filmet?

A Pucknak adott interjújában a WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar elmondta, hogy jelenleg nem tervezik a film áthelyezését:

Természetesen mindenre odafigyelünk, ami az Omicronnal történik. Jelenleg ki vagyunk békülve a dátummal kapcsolatban. Napról napra figyelni fogjuk.

Jason Kilar

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én jön ki a mozikba.

The Batman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.