Főoldal Előzetesek A Batman végső előzetese Bruce Waynere, Macskanőre és Rébuszra van kihegyezve
ElőzetesekBREAKING

A Batman végső előzetese Bruce Waynere, Macskanőre és Rébuszra van kihegyezve

Igazán akciódúsra sikerült a Batman végső, nagy előzetese.

386

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel befutott a Warner Bros. karácsonyi ajándéka a rajongóknak. A Warner Bros. bemutatta Matt Reeves rendezőtől a The Batman utolsó nagy előzetesét, amiben rengeteg új, fantasztikus felvételt láthatunk…. köztük Bruce Wayne és Selina Kyle kapcsolatáról és Rébuszról is.

Már beszélték, hogy hamarosan befuto a következő előzetes, de nem gondoltuk, még idén láthatjuk. A legújabb teaser rengeteg új felvételt tartalmaz. A videóban láthatjuk, ahogy a Robert Pattinson által megformált Sötét Lovag és Selina Kyle/Macskanő (Zoe Kravitz) egyesíti erőit, hogy véget vessenek a bűnbirodalomnak, ami úrrá lett Gotham Cityn. Akciódús felvételeket arról, miközben Batman és Macskanő harcba száll a város bűnözőivel, valamint többet kapunk Paul Dano rejtélyes Edward Nashton, azaz Rébusz alakításáról.

A trailer azzal kezdődik, hogy Pattinson Bruce Wayne-je beszélget Jayme Lawson Bella Reál nevezetű karakterével, a polgármesterjelölt pedig azzal vádolja Bruce-t, hogy gazdagsága és befolyása ellenére nem tesz semmit a városért. Miközben a nő főhősünk fejéhez vágja a dolgokat, olyan jeleneteket vágnak be, amiben Batman pontosan azt teszi, amiről a nő beszél, vagyis éppen a város jövőjéért harcol a bűnözök ellen.

Ezután Rébusz kap főszerepet az előzetesben, aki baljós üzenetet hagyott Batmannek, sőt még arra is szakít időt a főgonosz, hogy videochateljen a Sötét Lovaggal. Ezután Zoë Kravitz mint Selina Kyle kap szerepet, aki azt mondja Batmannek, hogy “ha mi nem állunk fel, senki sem fog…”. A denevér és a macska, jól hangzik”. A trailerből az is kiderül, hogy a kapcsolatuk nem a legbarátságosabb, hiszen az előzetesben többször is egymásnak rontanak.

The Batman cselekményét szigorúan őrzik, de azt már tudjuk, hogy a filmben Robert Pattinson Bruce Wayne fiatalabb verzióját kelti életre, vagyis a film a Sötét lovagjának második évét mutatja be. Reeves korábban megerősítette, hogy a filmben a hős jobban használja majd nyomozói képességeit, mint amit eddig a korábbi feldolgozásokban láttunk. Még nem jelentettek be semmit, de várhatóan a The Batman lesz egy új filmtrilógiának első állomása Pattinsonnal.

The Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra csak a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.