Főoldal Filmek Nézzétek meg a Pókember: Nincs hazaút nyitójelenetét, amiben még egy Sólyomszem easter egget is elrejtettek
Filmek

Nézzétek meg a Pókember: Nincs hazaút nyitójelenetét, amiben még egy Sólyomszem easter egget is elrejtettek

A főhősünket az eddigi legnagyobb kihívás elé állítják.

404
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Egy héttel a bemutató előtt a Sony Pictures és a Marvel Studios bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film nyitójelenetét, és szó szerint ott folytatódik a történet, ahol a Pókember: Idegenben véget ért, azaz amikor a Hírharsona műsorában J. Jonah Jameson leleplezte a falmászó személyazonosságát. A nyitójelenet alapján Peter Parker rendesen benne van a slamasztikában.

Korábban több hír is érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Pókember: Nincs hazaút pontosan ott folytatódik, ahol az előző rész befejeződött, pontosabban annak a stáblista utáni jelenete abbamaradt, és ezt most a film első klipje is megerősítette. J. Jonah Jameson épphogy felfedte a falmászó titkos személyazonosságát, és MJ (Zendaya) szembetalálja magát a new yorkiak kérdéseivel.

A kiragadott jelenetben az látható, ahogy Peter Parker megragadja a barátnőjét és próbálnak elrejtőzni, és miközben főhőseinket követjük nyomon, kapunk egy vicces utalást a Disney+ Sólyomszem című sorozatára is. Ha jobban megnézzük az óriásplakátot, éppen Rogerst népszerűsítik a feliratok a The Musical című színdarabból. Tudjuk, hogy a film nagyjából egy időben játszódik a Disney+ sorozatával. A sneak peek azzal ér véget, hogy Peter kap egy hívást a haverjától, Ned Leeds-től, hogy nagy a baj.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint “Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, melyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 16-án, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...