Főoldal Filmek Kedden egy rajongói találkozón fogják bemutatni a Pókember: Nincs hazaút új előzetesét
Filmek

Kedden egy rajongói találkozón fogják bemutatni a Pókember: Nincs hazaút új előzetesét

Két napot kell már csak várni, és jön a Pókember: Nincs hazaút következő előzetese.

390
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Igaznak bizunyult a hír, miszerint a Pókember: Nincs hazaút új előzetese a Szellemirtókhoz: Az örökség című filmmel egyidőben érkezik, mivel néhány órávallal korábban megerősítették, hogy a második nagy trailer premierje egy Los Angeles-i rajongói eseményen kerül sor jövő héten kedden.

Joggal merül fel sokakban a kérdés, hogy közönségtalálkozó keretében bemutatott videót online mikor fogják bemutatni, mert ahogy a hivatalos közleményben is olvasható, a jelenlévő rajongóknak szánják az előzetest. Ha tippelnünk kéne, akkor azt mondanánk, hogy a jövő héten biztosan online is közzéteszik az előzetest. Valószínűleg a hét második felére várható, akkor érkezik ugyanis a Szellemirtók franchise legújabb filmje.

A helyi idő szerint délután 5 órakor kezdődik az esemény a Regal Sherman Oaks moziban, és csak korlátozott számban vehetnek részt a rajongók a kaliforniai eseményen. Az előzetes mellett néhány “NAGY meglepetést” is tartogat majd, de hogy mi lehet ez a nagy meglepetés, csak találgatni tudunk.

Fogadni mernénk, hogy ez a nagy meglepetés egy közönségtalálkozót jelent a sztárokkal, és még arra is tennénk egy nagyobb összeget, hogy a korábbi szereplők mellett Tobey Maguire és Andrew Garfield is megjelenik majd a helyszínen. Az is egy lehetséges forgatókönyv, hogy a Sony Pictures bejelentéseket tesz a Pókember univerzummal kapcsolatban. Decemberben érkezik a Pókember következő kalandja, januárban pedig már a Jared Leto főszereplésével forgatott Morbius, szóval két film marketingjét is erősíteni kell. Az animációs Pókember: Irány a Pókverzum folytatásáról már nem is beszélve, de a legnagyobb meglepetés az lenne, ha a Marvel Studios-szal közösen bejelentenék a Pókember 4. részét, amibe már Venomot is behoznák.

“A Pókember filmes történetében először lepleződött le a barátságos és közkedvelt hős, és többé nem képes elválasztani a normális életét a szuperhős léttől.” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

Tom Holland és mások mellett a folytatásban szerepet kap Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, J. B. Smoove, Benedict Wong, Alfred Molina és Jamie Foxx.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...