Főoldal Filmek A Sony és a Marvel összetűzése miatt késik állítólag a Pókember: Nincs hazaút következő előzetese
Filmek

A Sony és a Marvel összetűzése miatt késik állítólag a Pókember: Nincs hazaút következő előzetese

Nem tudják eldönteni, mikor mutassák meg a visszatérő Pókembereket.

400
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Most, hogy novemberbe léptünk a Pókember: Nincs hazaút elérhető közelségbe került, hiszen jövő hónapban fogják bemutatni a folytatást. Az első előzetes a sztratoszférikus magasságokba emelte a hype-ot, miután utalást kaptunk a Pókverzum bemutatására, és több gonosztevő visszatérését is megerősítették a korábbi részekből. Egy dolgot azonban nem mutatott be: sem Tobey Maguire-t, sem Andrew Garfieldet, akik állítólag ismét beöltöznek, hogy szövetségre lépjenek Tom Holland Peter Parkerével.

Sokan azt találgatták, hogy a korábbi két falmászó felbukkan a második előzetesben. Ez azonban a jelek szerint nézeteltéréseket okoz a színfalak mögött. A Beyond the Trailer munkatársa, Grace Randolph a Twitteren osztott meg egy érdekes hírt. Információi szerint a Sony Pictures a második trailerben szeretné felfedni Maguire és Garfield visszatérését, Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője viszont nem. Randolph egy szavazást is mellékelt a rajongóknak, hogy szavazzanak, kinek a véleményével értenek egyet.

Randolph szavazásra bocsátotta a kérdést, hogy mit gondolnak erről a rajongók. 6 óra alatt közel 23 ezren szavaztak, a cikk írásakor a közvélemény-kutatás eredménye a következőképpen áll: a rajongók 58%-a szerint a Sony-nak adnak igazat, hogy “mutassa meg!” a következő trailerben a korábbi két Pókembert, míg további 42% szerint ez még túl korai. Ez nem túl meglepő, mivelhogy a rajongók többsége minél előbb szeretné újra akcióban látni Maguire-t és Garfieldet. De van valami, ami a késleltetett kielégítés mellett szól.

Nem lepődünk meg azon, hogy Feige ellenzi a szerepeltetésüket. A Marvel legendásan jól kezeli az előzeteseket, tartózkodnak attól, hogy már a marketing során lelőjék a csattanókat. A Sony Pictures ezzel szemben gyakran túl sokat mutat az előzetesekben – vagy túl keveset, ami a Venom esetében volt. Az viszont tény, hogy a Sony Pictures felel a Pókember-filmek marketingjéért, a Marvel Studios csak a gyártásért felel, így kérdéses, hogy ebben a kérdésben hallgatnak-e rá.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...