Főoldal Filmek Ava DuVernay szerint a Zack Snyder: Az igazság Ligája tehet arról, amiért törölték a New Gods projektet
Filmek

Ava DuVernay szerint a Zack Snyder: Az igazság Ligája tehet arról, amiért törölték a New Gods projektet

Darkseid lett volna a kulcs a történethez.

397
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Ava DuVernay lett volna a DC Comics kiadótól a New Gods című film rendezője, és a forgatókönyvet a Rebirth-korszak Batman-képregényírójával, Tom Kinggel közösen írta volna. A film mára a múlt, mivel a SnyderVerse lezárult a tavasszal bemutatott rendezői változattal, és ezzel együtt a New Gods is meghiúsult. A rendező szerint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája tehet arról is, hogy a film nem került a mozikba.

A Selma és az Időcsavar című filmeket is jegyző DuVernay az Andy Cohen SiriusXM műsorának egyik vendége volt, amikor megosztott egy keveset a New Gods projekt elkaszálásáról, a DC-vel szerzett tapasztalatairól, és arról, hogy szabad kezet kapott a történettel kapcsolatban, amit el akart mesélni.

Tudod, a szerződésem teljes egészében a Warner Brothershez szólt, és a DC is a Warner Brothersnél van. Szóval, amikor a Warner Brothershez kerültem, azt gondoltam: ‘Bemegyek a páncélterembe, és megnézem, mi mindenetek van’. És imádtam a New Gods-t, azt a projektet, amit elvetettek. A stúdió úgy döntött, hogy nem akarják folytatni a képregényvilág egy bizonyos részét, mivel egy másik filmmel kapcsolatban is történtek dolgok abban a világban.

Szóval, mielőtt még befejezhettem volna a forgatókönyvemet Tom Kinggel, lemondtak róla. De már két projektem is volt: Naomi, ami jövőre lesz a The CW-n, és a DMZ, ami jövőre lesz az HBO Max-on.

Ava DuVernay

Bár konkrétan nem nevezte meg a filmet, hogy mire akart utalni, de valószínűleg Zack Snyder: Az Igazság Ligája a felelős, mivel annak forgatása idején dolgoztak a New Gods projekten. A két film közös nevezője Darkseid volt, aki egy rövid időre bemutatkozott a SnyderCutban.

Darkseid maga is egy Új Isten, és Apokolips uralkodója, és aki az Életellenes Egyenlet megszállottja lett. A rendezői változatban is ezt kereste, ezért látogatott el a Földre is, hogy megtalálja az egyenletet. Darkseidet a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a 2017-es Az Igazság Ligája című filmekben is megidézték, de csak a rendezői változatban kapott szerepet a gonosztevő. Úgy tűnik, hogy a DC nem akarta, hogy mind SnyderVerse története, mind DuVernay története keresztezzék egymást, ezért a New Gods a polcra került. A döntés hátterében állítólag az áll, hogy a DC filmrészlet vezetői szerint összemosódott volna Az Igazság Ligája és a New Gods, mert utóbbi szintén Darkseidet tette volna meg antagonistának.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.