Főoldal Filmek Fassbender szerint az Alien: Covenant sokkal rémisztőbb lesz, mint a Prometheus volt
Filmek

Fassbender szerint az Alien: Covenant sokkal rémisztőbb lesz, mint a Prometheus volt

Michael Fassbender-t, a Prometheus című film egyik főszereplőjét kérdezték a folytatásról.

965
Michael Fassbender plays a replicant in Ridley Scott's Prometheus.

Michael Fassbender-t, a Prometheus című film egyik főszereplőjét kérdezték a folytatásról.

Mikor 2012-ben Ridley Scott elkészítette, s bemutatta a Prometheus filmet, tudni lehetett, hogy ez csak a kezdet, és valami újat fog majd elmesélni az 1979-ben útjára indított Alien franchise-ból. Sokan nem értették, hogy miként fog bekapcsolódni az eredeti történetbe, milyen szállak lesznek összefésülve, csak találgatások voltak. Azóta viszont már kiderült, hogy az Alien: Covenant az új trilógia első olyan filmje lesz, mely számtalan kérdésre, és rejtélyre választ fog adni – a szó szoros értelemben egy igazi Alien film lesz. A film forgatásával már végeztek Ausztráliában, most már csak háttérmunkák vannak. Sajnos nem kaptunk hírt arról, hogy mikorra várható az első előzetes, de míg várunk arra, addig a színészek elárulnak egy s mást a filmről.

Ez történt a hétvégén: Michael Fassbender visszatért a DreamWorks-höz, ahol megkezdte a A fény az óceán felett című drámát reklámozni. A Collider-rel folytatott beszélgetése során azonban érdekes információkat osztott meg a következő Alien filmről is. A film sztárja megerősítette, hogy a történet tíz évvel fog azután játszódni, hogy véget ért a Prometheus küldetés. A Covenant hajó útjára indult, hogy felfedezzen egy Paradicsomnak hitt lakatlan, és ismeretlen bolygót, de a hajó legénysége szörnyű igazsággal szembesül: valójában sötét, és veszélyes világ az, amibe csöppentek, és csak egyetlen lakója van, David (Michael Fassbender), a szintetikus robot. Fassbender a következőket mondta:

Azt kell, hogy mondjam, ez egy Alien film lesz. Nagyon izgatott vagyok, hogy végre lássam a filmet és mindenkit, aki részt vesz benne. Ez az a film, amit mindig is látni akartunk. Sokkal rémisztőbb, mint a Prometheus, de a cselekménye mégis hasonló lesz a Prometheus-éhoz, azzal a különbséggel, hogy a katasztrófát az Alien-ek idézik elő. Gyönyörű találkozása lesz a két filmnek, alig várom, hogy lássam végre. Ez szuper félelmetes lesz, az első helyen fog állni. Újra és újra a Prometheus nagy és hatalmas látókörével. Tudjuk, hogyha egyszer elkezdődik, akkor garantáltan a hideg fog futkosni a hátadon a mozikban.

Michael Fassbender-hez csatlakozni fog a filmben még Noomi Rapace karaktere, Elizabeth Shaw is, akit még a forgatás előtt láttak Ausztráliában. Nem tudjuk, hogy mennyit fog a filmben tölteni, és milyen szerep jut majd neki. Megeshet, hogy csak cameo szerepre ugrik be. Természetesen hivatalosan nem erősítették meg a Noomi visszatérését, sokan arra gondolnak, hogy flashback formájában, visszatekintésben lesz csak látható, és igazán a filmben szerepet nem kap majd. Katherine Waterston viszont tuti, hogy ott lesz a filmben. Ő fogja eljátszani hírhedt Ripley hadnagy édesanyját a vásznon. További színészek: Danny McBride, Demian Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo és Callie Hernandez.

A film forgatókönyvét Jack Paglen, Michael Green és John Logan hármas szerezte. Ridley Scott munkáját a 20th Century Fox 2017. augusztus 4-én mutatja be a nagyérdeműnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Gladiátor
Filmek

A Gladiátor folytatása jóváteszi az első rész „bűnét”

Ősszel kerül mozikba a nagysikerű Gladiátor folytatása.