Főoldal BREAKING A Star Wars 8 szkriptje leplezi le Anakin Skywalker származását?
BREAKINGFilmek

A Star Wars 8 szkriptje leplezi le Anakin Skywalker származását?

A legutóbbi Episode VIII-as pletyka azt állítja, hogy Luke Skywalker egy csúnya igazsággal fog szembesülni majd.

1k

A legutóbbi Episode VIII-as pletyka azt állítja, hogy Luke Skywalker egy csúnya igazsággal fog szembesülni majd.

Még mindig több, mint egy év van a Star Wars 8 bemutatójáig, s még a film sem kapott hivatalos filmcímet, csak találgatunk, hogy mi lehet a befutó majd. Most viszont úgy tűnik, hogy a film egyik jelenete valóban kiszivárgott. Spoiler rész következik, csak saját felelősségedre olvasd tovább a cikket. Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy ezek a hírek nem hivatalosak, és nem megerősített tények, de ha valóban igazak, akkor a Csillagok háborúja következő részéből megtudhatjuk, hogy ki is Anakin Skywalker apja.

A Star Wars Theory YouTube csatornáján lehetett először hallani az állítólagosan kiszivárgott szkriptről, s annak tartalmáról. A videóban az hallható, és látható, amint felolvassák a forgatókönyv egy részét, amolyan novella elmesélésnek tűnik az egész, de egy nagyon érdekes, és fontos dolgot is megemlítenek. Kiderült, hogy a nyolcadik részben lesz egy olyan jelenet, mikor Snoke Legfőbb vezér és Luke szemtől szemben állnak, s Snoke felfedi a nagy igazságot: ki is Luke nagyapja. Luke arra kéri a Legfőbb vezért, hogy árulja el, meséljen a nagyapjáról. Snoke a következőt válaszolja:

Természetesen, végtére az apa nem látta saját teremtményét.

A csatorna tulajdonosai úgy gondolják, hogy ezzel azt szerette volna mondani Snoke, hogy ő Luke nagyapja. Ha valóban így van, akkor ez egy újabb fordulat lehet az Anakin-saga-ban, és elég izgalmasan hangzik, bár azt sem szabad elfelednünk, hogy ezzel megint csak párhuzamot állítanak a régi, s új trilógia között. Az ébredő Erő-t sokan az Egy új remény kópiájának titulálták, szerintük a film egy az egyben az 1977-es első film másolata volt. A hiteles forrásnak tűnő személy szavai szerint a nyolcadik résznél sem lesz ez máshogy, ott is apa-fia kapcsolat lesz porondon, pont úgy, mint A Birodalom visszavágban, hiszen abban tudta meg Luke, hogy Darth Vader az apja. Jöhet a kérdés, hogy mért kell eljátszani újra, nem tudtak volna kreatívabbak lenni az alkotók?

A Star Wars franchise egyik nagy titka volt, hogy ki lehet Darth Vader apja. A Baljós árnyak epizódban Shmi elmondta, hogy biológiailag nincs apja Anakin-nak, s ez jóval több volt, mint egy egyszerű fogantatás. Anakin mellett Snoke kiléte is titokzatos, semmit sem tudunk róla, hogy mi és ki ő valójában, honnan tanulta meg használni az Erő-t, ám erről sok elmélet született már. Tudjuk róla, hogy nagyon idős, és már régóta irányítja a dolgokat a háttérből, s valamilyen okból kifolyólag ő is felelős azért, amivé Anakin Skywalker változott. Nagyon nehéz megmondani, hogy miként tudott eddig titokban maradna a jedik elől, de az teljesen nyilvánvaló, hogy a Star Wars sem más, mint egy nagyszerű szappanopera, tele családi szálakkal, és fordulatokkal. Kíváncsian várjuk a film hivatalos címét, és az első hivatalos híreket a filmről.

Bemutató 2017. december 15.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...