Főoldal Előzetesek [DC FanDome] Nagyon adja a Peacemaker – Békeharcos első előzetese, tahóbb a főhős, mint volt
Előzetesek

[DC FanDome] Nagyon adja a Peacemaker – Békeharcos első előzetese, tahóbb a főhős, mint volt

Nem tanult semmit, még hülyébb a Békeharcos.

402

Magyar idő szerint este hét órakor elrajtolt az idei nagy DC és Warner virtuális találkozó. Az HBO Max a DC FanDome alatt mutatta be az első előzetest James Gunn a Peacemaker – Békeharcos sorozatához, miközben azt is megerősítették, hogy a sorozat 2021. január 13-án, csütörtökön lesz elérhető a streamingszolgáltató könyvtárában.

Bár a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag sokakat nem győzőtt meg, s így a karakterek sem nyerték el a rajongók tetszését, de ezzel mit sem törődve, a Warner Bros. gyorsan továbblépett, s már a mozifilm bemutatója előtt leforgatták a spinoff-sorozatot a film egyik főkarakteréhez. Békeharcosnak tahó, rossz oldalát már láttuk a filmben, a sorozatból pedig az emberi oldalát is megismerhetjük. De Békeharcos mellett bemutatkozik ég Vigilante és egy Judomasterre nagyon hajazó karakter.

A hivatalos szinopszis szerint a Peacemaker – Békeharcos annak a karakternek az eredetét fogja bemutatni, akit John Cena először James Gunn rendezőtől a 2021-es The Suicide Squad című filmben alakított. Egy lenyűgözően dicsekvő ember, aki mindenáron a békében hisz, nem számít, hány embert kell megölnie, hogy ezt elérje.

A 8 részesre tervezett sorozatban egyaránt jut akcióból és humorból, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is. A felsorolt karaktereken kívül feltűnik még a sorozatban Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn – A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere. A Peacemaker a DC karakterein alapul, és a Gunn-féle Troll Court Entertainment és a The Safran Company gyártotta a Warner Bros. Televisionnel közösen.

Peacemaker – Békeharcos 2022. január 13-án debütál az HBO Maxen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.