Főoldal Filmek Madonna megerősítette a pletykát, tényleg visszautasította a Batman visszatér Macskanő szerepét
Filmek

Madonna megerősítette a pletykát, tényleg visszautasította a Batman visszatér Macskanő szerepét

Mindenki Madonnát akarta a '90-es években.

429
Batman visszatér

A pop sztár most megerősítette azt a régóta tartó pletykát, miszerint felajánlották neki Selina Kyle aka a Macskanő szerepét Tim Burton rendezőtől a Batman visszatér című filmben. Eddig senki sem reagált a rajongók felvetésére, de Madonna most azt állítja, sajnálja, hogy visszautasította a Macskanő szerepét.

Így utólag talán nehéz elképzelni, hogy mi történt volna, ha Michelle Pfeiffer szerepét valaki más kapta volna a filmben. Sok pletykát olvashattunk az akkori Macskanőről, és igen, valójában nem A Hangya és a Darázs színésznője volt az elsőszámú jelölt a szerepre. A Warner Bros. mást szeretett volna látni Macskanő szerepében, de eddig ezt a teóriát senki sem erősítette meg, csak a rajongók tartottak ki állításuk mellett, hogy nem másnak, mint Madonnának ajánlották fel a szerepet.

Évek óta tartó pletykát a pop sztár megerősítette, hogy igaz a hír, valóban lehetőséget kapott volna, hogy az 1992-es folytatásban belebújjon a Sötét lovag hírhedt ellenségének bőrébe. Akkor nem fogadta el a felkérést, és utólag már sajnálja, hogy visszautasította. Jimmy Fallon közkedvelt Tonight Show műsorában coming outolt a sztár, amiben azt is elárulta, hogy ő a Showgirls főszerepét és egy szerepet a Mátrixban sem fogadott el. A valaha készült egyik legjobb filmjének tartja a Mátrixot, éppen ezért egy picit sajnálja az elszalajtott lehetőséget.

Azt nem részletezte, hogy milyen szerepet ajánlottak fel neki a Mátrixban, de valószínűleg a női főszereplőt, Trinityt játszotta volna Carrie-Ann Moss helyett. Bár Madonna még sosem szerepelt szuperhősfilmben, emlékezetes alakítást láttunk tőle az 1990-ben bemutatott Dick Tracy című filmben Breathless Mahoney szerepében. És emellett Verityt játszotta a Halj meg máskor című Bond-filmben, aminek Madonna jegyezte a főcímét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.