Főoldal Filmek A Black Panther: Wakanda Forever forgatásán megsérült Letitia Wright, kórházba szállították
Filmek

A Black Panther: Wakanda Forever forgatásán megsérült Letitia Wright, kórházba szállították

Egy kaszkadőrmutatvány alatt sérült meg a főszereplő.

431
Shuri

A Disney megerősítette, hogy a Black Panther: Wakanda Forever egyik kaszkadőrmutatvány felvétele során Letitia Wright (Shuri) kisebb sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították további kivizsgálásra. A Fekete Párduc folytatását jelenleg Georgia államban forgatják, ám a történtek után a Marvel Studios leállította a kamerákat.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint az egyik kaszkadőrmutatvány felvétele során következett be a baleset. A lap úgy tudja, hogy a szóban forgó jelenetnél valamiféle szerelvényre volt szükség, de hogy pontosan mi történt, nem tudni. A színésznőt kórházba szállították, de szerencsére jól van, kisebb sérüléseket szenvedett, s hamarosan visszatérhet a forgatásra. Az eset után a Disney kiadott egy kommünikét a történetekről, amiben megerősítették a leírtakat, hogy Wright jól van.

Letitia Wright kisebb sérüléseket szenvedett a mai napon, miközben a Black Panther: Wakanda Forever egyik kaszkadőrmutatványát filmezték. Jelenleg egy helyi kórházban ápolják, és várhatóan hamarosan hazaengedik.

Innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk. A beszámolók és a Disney közleménye után várhatóan a mostani eset nem befolyásolja a Fekete Párduc 2. további teendőjét, rövidesen folytatódhat majd a munka. Nem kell aggódni a bemutató miatt, miután a Marvel Studios már kitűzte az időpontot. A tervek szerint 2022. július 8-án fogja bemutatni a folytatást a mozikban.

Az baleset nem sokkal azután történt, hogy Wrightot kiszúrták a forgatáson. Bár a munka már hetek óta elkezdődött, de csak a napokban kapták lencsevégre a forgatáson. Wright oldalán megjelent Danau Gurira is. A képek alapján azt feltételezzük, hogy Shuri és Okoye álruhában akarja felkutatni majd Riri Williamst, azaz Vasszívet. A forgatási helyszín megegyezik azzal, ahol néhány napja már kiszúrták Dominique Thorne színésznőt, aki a Disney+ sorozata előtt még bemutatkozik Shurinak és Okoyének.    

A folytatással kapcsolatban több teóriát is olvasni lehetett, például, hogy Shuri veheti majd át a Fekete Párduc helyét. De már arról is beszélnek, a vakandaiak és az atlantisziak összecsapására lesz rálátásunk, és a gonosz tengerészgyalogos, Namor lehet a főgonosz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...