Főoldal Filmek Nem csalás, Margot Robbie tényleg megcsinálta a The Suicide Squad egyik leglátványosabb trükkjét
Filmek

Nem csalás, Margot Robbie tényleg megcsinálta a The Suicide Squad egyik leglátványosabb trükkjét

Még a rendezőt is meglepte, amikor Harley Quinn lábával ellopta a kulcsot.

433
The Suicide Squad

Sok érv szól a The Suicide Squad kiválósága mellett – de sokan nem látják ezeket -, amiért megéri beülni és megnézni a filmet, hiszen a DC Moziverzum egyik legjobb alkotásáról beszélünk. Nagyszerű karaktereket ismertünk meg, de talán mindenki nagy kedvence, Harley Quinn mutatta be a film egyik legelbűvölőbb mutatványát, amit maga Margot Robbie hajtott végre dublőr és trükkfelvételek nélkül.

Múlt hónapban a Jimmy Kimmel Live műsorban James Gunn rendező és John Cena mellett Margot Robbie is jelen volt, amikor Az Öngyilkos osztag legőrültebb mutatványáról tartottak egy rövid ismertetőt. Azt a jelenetet emelték ki, amiben Harley Quinn megöli az egyik fogvatartóját, majd lábával elveszi a lakat kulcsát, hogy később ismét lábával kioldja a fejénél lévő bilincset. S mindezt maga a színésznő csinálta trükkfelvétel és kaszkadőr nélkül. A stábot, köztük a rendezőt is sokkolta a mutatvány.

Gunn nem tudott mást mondani, mint megdicsérte a színésznőt, hogy segítség nélkül megcsinálta a jelenetet. A direktor azt is megerősítette, hogy nem használtak kaszkadőrt a felvételen, végig Robbie látható a menekülés alatt. Ez azért várt megerősítésre, mert Robbie jelmeze eltakarja a színésznő arcát a trükk egyik pillanatban, így nem volt nyilvánvaló, hogy őt látjuk vagy valaki mást.

[Robbie] olyan, mint egy élő svájci bicska… és egészen elkésztő nézni azt a jelenetet, ahogy fejjel lefelé fordul. Annyira boldog voltam, hogy működött, és megbabonázott. Majd aztán mikor beültem a vágószobába, és akkor vettem észre, hogy a mandzsettája a ruhán kitakarja az arcát, ezért úgy néz ki, mintha egy kaszkadőrt látnánk. Ezt sajnálom a legjobban.

James Gunn
The Suicide Squad

Bár anyagilag a The Suicide Squad hatalmas bukás a stúdiónak, legalábbis perpillanat nem látni, hogy menthető a helyzet. James Gunn korábban úgy fogalmazott, hogy az életét mentette meg. Kreatív szempontból segített neki újjászületni a film, és újra felfedezni az okát, amiért belevágott a filmkészítésbe. A film első hétvégén alig több mint 26,5M dollárral nyitott a pénztáraknál, ami messze elmaradt minden várakozástól. Ebben szerepet játszott a delta variáns és az HBO Max online platform bemutatója is, ahol az előfizetők ingyen nézhették meg a filmet. A hibrid-modellt azonban még korai leírni, ugyanis ez volt a második legnézettebb volt premier az HBO Maxen az indulástól eltelt idő alatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.