Főoldal Filmek Eredetileg egy sötétebb befejezést kapott volt a The Suicide Squad
Filmek

Eredetileg egy sötétebb befejezést kapott volt a The Suicide Squad

Még ennél is durvább befejezést kapott volna a film?

406
The Suicide Squad
Forrás: Warner Bros.

Az Öngyilkos osztag nem az a film, ami happy enddel végződik, ugyanakkor James Gunn bevallotta, hogy az eredeti tervében még ennél is sötétebb befejezéssel állt elő. Bár teljes egészében nem igaz, távol áll a komor hangvételtől az alkotás, de így is akadnak felkavaró pillanatok, amikor vértől átitatott filmkockákat pörgetnek a vetítőben. A rendező eredeti elképzelésében még ennél is sötétebb elképzelése volt a Task Force X különítményről.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A The Hollywood Reporternek adott interjúban Gunn arról beszélt, hogy a Warner Bros. gyakorlatilag semmibe sem szólt bele, még azt sem ellenezte, hogy olyan valóságtól elrugaszkodott karaktereket használt a filmben, mint Polka-Dot Man és a Patkányfogó 2. A sztorin folyamatosan csiszolt, és Gunn elmondása szerint mindössze egy dolgot változtatott meg a kezdeti tervhez képest, méghozzá a befejezést, ami sötétebb lett volt az eredeti vázlatban.

Tényleg úgy éreztem, hogy a stúdiónál hihetetlenül izgatottak voltak a dolog miatt. Úgy értem, hogy ez volt az én eredeti vázlatom, amit bemutattam Walt [Hamada] és Toby [Emmerich] vezetőknek a Warner Bros.-nál. Az összes srácról hoztam képeket, mert tudtam, hogy nehéz követni. Szóval a különböző karakterekről képregényes fotókat hoztam, akik az egyes és kettes csapatban helyet kaptak, valamint Starróról. Igazából egy kicsit sötétebb volt a vázlat befejezése, ami megváltozott, de ezen kívül minden pontosan ugyanaz volt.

James Gunn

A harmadik felvonás egy kisebb érzelmi hullámvasúttal ér fel, több addig megkedvelt karakternek is búcsút intettünk a küldetés során, köztük például meghalt Rick Flag és Polka-Dot-Man. Sajnos nem árulta el a filmrendező, hogy milyen lett volna ez a bizonyos sötétebb befejezés, de nagyon kíváncsiak lennénk Gunn vázlatára, hogy eredetileg milyen befejezést szánt az életben maradt karaktereknek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.