Főoldal Filmek Miközben a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson megerősítette a forgatás végét, néhány új karakterre lettünk figyelmesek
Filmek

Miközben a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson megerősítette a forgatás végét, néhány új karakterre lettünk figyelmesek

A Szikla a hősködés mellett nagyszerű szónokló is.

394
Black Adam

Az elmúlt napokban már többen beszámoltak arról, hogy az utolsó napjaikat rúgják a Black Adam című adaptáció forgatásán résztvevők. Kaptunk egy fotót a főszereplőt játszó Dwayne Johnson korábbi bejegyzésében a karakter jelmezéről, most pedig egy másik videóban bejelentette, hogy becsomagolták a DC Comics következő adaptációját.

A sztár nem pusztán egy képpel búcsúzott a forgatásról, hanem egy megható videóban köszönte meg az egész stábnak a megfeszítő munkát, sőt, még nyereményjátékra is sor került, amiben 10 000 dollárt sorsolt ki a stáb három tagja között. És ez még nem minden, mert ha közelebbről megnézzük, mást is megtudunk belőle.

Úgy tűnik, hogy a Black Adam is a The Mandalorian című sorozat forgatásánál használt StageCraft technológiát használta, ami az elmúlt hónapok események függvényében nem túl meglepő, hiszen a koronavírus-járvány teljesen átírta a hétköznapokat, miatta még a forgatást is el kellett tolni.

Megtisztelve és büszkén mondhatom, hogy hivatalosan is véget ért a Black Adam forgatása. Sok évvel ezelőtt tudtam, hogy a Black Adam elkészítése egyszeri, vissza nem térő lehetőség a karrieremben. Igazi megtiszteltetés volt számomra, hogy több mint 1000 főből álló briliáns és éhes filmkészítők és történetmesélők stábjával vállvetve életre kelthettük a Black Adam néven ismert antihőst.

Dwayne Johnson

Jól látható a fenti videóban, hogy Johnson még nem öltözött át, jelmezben van, de egy köpeny miatt alig kivehető bármi belőle, viszont egy másik dologra figyelmesek lettünk, Ha jobban megnézzük a felvételt, akkor néhány páncélos szúrhatunk ki a háttérben. Sarah Shahi megerősítette nemrég, hogy az Intergang csoport is szerepelni fog a filmben, és egyébként ez a csoport Adrianna Tomazhoz tartozó szabadságharcos csapatának a fő célpontja lesz.

A filmet 2022. július 29-én fogják bemutatni a mozikban, amihez várhatóan ősszel kapunk egy hivatalos teaser előzetest is. Bár július hónapban rendszerint a San Diego-i Comic-Conon jelentik be a legnagyobb adaptációkat, azonban a Warner Bros. kihagyja az idei virtuális találkozót, helyette októberben megtartják a második DC FanDome eseményt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.