Főoldal Játékok Hamarosan láthatunk valamit a Far Cry 6 kapcsán
Játékok

Hamarosan láthatunk valamit a Far Cry 6 kapcsán

Egy fejlesztőknek szánt jegyzet szivárgott most ki ami, nagyon érdekes információkat tartalmaz.

373

Mozgalmas időszak elé nézünk a játékhírek szempontjából, ugyanis kevesebb mint egy hónap múlva elstartol az idei E3 és a Summer Game Fest 2021 is. Talán ez az év már kevésbé lesz eseménytelen mint a tavalyi volt, így sokkal több izgalomra számíthatunk majd. Nem kell azonban ehhez az érzéshez annyit várnunk, ugyanis már csütörtökökön vagy pénteken meglepnek majd minket a kiadók érdekes dolgokkal.

A csütörtöki nap folyamán már egészen adott a programunk, ugyanis este 9-től a Dying Light 2-vel kapcsolatosan jelentenek be valami izgalmasat, míg 11-től a Sony mutat egy egészen hosszú Horizon Forbidden West játékmenetet egy State of Play keretein belül. A péntekünk sem marad azonban esemény nélkül, egyre több dolog mutat arra, hogy aktivizálni fogja magát a Ubisoft is és láthatunk valami konkrétat a Far Cry 6 kapcsán is.

Egy fejlesztőknek szánt kis üzenet került most a napvilágra, ami alapján „very soon” megmutatják a nagyközönségnek. Ugyanaz a szivárogtató volt, akitől a gyűjtői kiadás szobrának az előzetesét is láthattuk. Az információk minőségéből arra lehet következtetni, hogy vagy egy nagyon bátor fejlesztővel van dolgunk, vagy a Ubisoft megint maga „szivárogtat” dolgokat az elkövetkező játékáról. Mi inkább az utóbbi álláspont mellett foglalunk helyet, ilyen infókat nem lenne könnyű csak úgy szerezni. Főleg nem egy fejlesztőknek szánt jegyzetet…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Codename Hexe
Játékok

Új részletek a készülő boszorkányos Assassin’s Creed játékról

Érdekes infók szivárogtak ki az Assassin’s Creed Codename Hexe játékról.

Star Wars Outlaws
BREAKINGJátékok

Alvilági kalandot ígér a Star Wars Outlaws új előzetese

Han Solóhoz méltó gazfickó történetben lehet részünk a játékban.