Főoldal Játékok Újabb hét, újabb Assassin’s Creed pletyka
Játékok

Újabb hét, újabb Assassin’s Creed pletyka

Úgy néz ki megtalálták, mik lesznek az Assassin's Creed Valhalla elkövetkező kiegészítői.

391

Vége megint az ünnepeknek, ami azt jelenti az emberek szépen lassan térnek vissza a dolgukhoz. Valahogy így érezzük az Assassin’s Creed és a körülötte keletkező pletykákkal kapcsolatosan is. Egyre több és sokszor egymásnak ellentmondó híreket osztanak meg, ez nagyon könnyen lehet, hogy csak a Ubisoft egyfajta taktikája és már valahol olvashattuk a pontos dolgokat, ugyanis mint tudjuk, nem erősségük a titoktartás. Utóbb így egyre több információt tudhattunk meg az új Rainbow Six részről is és már láthattuk egy picit menet közben.

Nézzük most mi járja az Assassin’s Creed kapcsán legújabban. Találtak a Valhalla fájlrendszerében egy listát, ami a három nagyobb kiegészítő nevét tartalmazza. Mint már tudható, először a hónap végén majd Írországba fogunk elkalandozni a druidák földjére. A második DLC a neve alapján Franciaországba fog minket elkísérni és ez lehet a már eddig is említett Párizs ostroma rész. A harmadik azonban ennél sokkal-sokkal érdekesebb.

Azt pedzegetik, hogy 2022-ben ne várjunk új Assassin’s Creed játékot, mert nem fog érkezni. Kicsit a Far Cry New Dawn képére kapunk majd egy nagyobb kiegészítőt még a Valhalla-hoz, ami jelenleg Meteor kódnéven készül. A régóta várt rész, ami visszavisz minket a bérgyilkosok gyökereihez még nem ez lesz. Nagyon érdekes pletyka, de mindenesetre érdemes a helyén kezelni, nem hinnénk, hogy a Ubisoft a kelleténél tovább hagyja pihenni a talán legsikeresebb szériáját. Bármi is lesz a vége, az biztos nem fogunk szűkölködni Assassin’s Creed tartalmakban.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Codename Hexe
Játékok

Új részletek a készülő boszorkányos Assassin’s Creed játékról

Érdekes infók szivárogtak ki az Assassin’s Creed Codename Hexe játékról.

Star Wars Outlaws
BREAKINGJátékok

Alvilági kalandot ígér a Star Wars Outlaws új előzetese

Han Solóhoz méltó gazfickó történetben lehet részünk a játékban.