Főoldal Filmek Óraember bemutatásán dolgozik Gavin James és Neil Widener írókkal a Warner Bros.
Filmek

Óraember bemutatásán dolgozik Gavin James és Neil Widener írókkal a Warner Bros.

Egy új hős van születőben.

433
Óraember

Egy érdekes hírről számoltak be, ugyanis a hírek szerint a Warner Bros. és a DC egy teljesen új szuperhősfilmen dolgozik. Mindössze annyi ismert, hogy a fejlesztés még nagyon korai fázisban tart, a főszerepben a Justice Society of America formáció egyik tagját, hősnevén Óraembert fogják majd bemutatni a nagyérdeműnek.

A Deadline értesült elsőként a hírről. A lap úgy tudja, hogy a Warner Bros., a DC Films és a Chernin Entertainment egy élőszereplős Óraember-filmen dolgozik. A projekt még nagyon gyerekcipőben jár, és Gavin James és Neil Widener páros fogja elkészíteni a szkriptet. Egyelőre arról nincs hír, hogy ki fogja filmre vinni a sztorit, illetve hogy ki játssza majd ezt az új DC karaktert. Azt is mondhatnánk, hogy két névtelen íróra bízzák a projektet, mert perpillanat James és Widener nevei mögött mindössze egy-egy alkotás olvasható. James még a 2010-es Settenkedők című thrilleren, míg Widener 2004-es a Subdivision, Colorado animációs kaland történetéért felelt, ugyanakkor a Warner egy másik munkával is megbízta őket már, a San Andreas 2., míg a Lionsgate a Szemfényvesztők 3. forgatókönyvével.

Ahogy azt sem lehet még tudni, hogy a film melyik Óraemberre fog fókuszálni majd, hiszen a képregényekben három különböző karakter is felveszi a köpenyt: a vegyész Rex Tyler, az ő fia, Rick Tyler és az android Matthew Tyler. Egy új szintézist hoz létre a vegyész, az úgynevezett „Miraclo”-t, ami szupererővel és állóképességgel ruházza fel, de csak egy órára. Végül fia viszi tovább az idősebb Tyler örökségét.

A karakter nem most fog bemutatkozni a képernyőn, hiszen Rex Tyler először A holnap legendái című DC-sorozatban mutatkozott be Patrick J. Adams alakításában. Majd később mindkét Tyler, Rex és Rick is tiszteletét tette a Stargirl című másik sorozatban. Ugyanakkor ezekben az iterációban megölték mindkét Tyler karaktert, így a készítők szabadon nyúlhatnak vissza a kezdetekhez, vagyis akár az első Tylerhez. Bár mint tudjuk, hogy a The CW csatorna kisképernyős feldolgozásai nem kapcsolódnak a nagyképernyős változatokhoz, ami megint csak kreatív szabadságot biztosít a készítőknek.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.