Főoldal Játékok Ez lenne a Naughty Dog kínálata az elkövetkező évre?
Játékok

Ez lenne a Naughty Dog kínálata az elkövetkező évre?

A pletykák szerint vad 2021-es pénzügyi év elé néz a Naughty Dog.

417

A mai nap folyamán úgy néz ki egy viszonylag nagyobb szivárgás történt és egy 4Chan felhasználó el tudott árulni pár dolgot a Sony híres fejlesztőbrigádjának elkövetkező terveiről. Természetesen ez sem bizonyított még, szóval érdemes nagy-nagy fenntartásokkal kezelni minden olyan információt, ami itt el fog hangozni.

Ezek az értesülések szerinte a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios marketing osztályáról származnak, ahol is egy belsős levélben a ND rövid és középtávú tervei voltak a témák. Ezek szerint a 2021-es pénzügyi évben tervezik kiadni az Uncharted Chronicles Edition-t, ami az összes eddigi Uncharted játékot tartalmazná (még a Golden Abyss-t is) és magasabb képfrissítéssel, továbbá szebb textúrákkal operálna. Megjelenési platformnak a PS5-öt és a PC-t tűzték ki célul.

A második projekt amit szerinte erre az időtartamra terveznek, az a sokak által várt The Last of Us 2 standalone kiegészítő. Ennek a Darkside alcímet szánják és egy külön új fejezetet fog tartalmazni Abby-val a főszerepben. Természetesen itt kapjuk majd meg a multiplayer módot és bemutatása kerül benne egy Battle Royale is. Azonban ezzel még nem volt vége a bemutatónak.

A szivárogtató szerint megmutatták a régóta gondolatban pátyolgatott Sci-Fi alkotásukat is. Ennek a címe Stray’s Cross és csupán PS5-re készül majd. Érdekességképpen szerinte kompatibilis lesz a PSVR 2-vel is. Az elmondása alapján tudunk majd benne időt és teret ugrani, tehát az egyik pillanatban még az egyiptomi piramisok között császkálunk míg a másikban már egy futurisztikus város akar felfalni minket. Ennek még nem tudja a dátumát, hiszen nincsen teljesen lefixálva és valószínű, hogy csak évek múlva érkezik.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.