Főoldal Filmek Kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája: véletlenül a Tom és Jerry helyett ezt játszották az HBO Maxon
Filmek

Kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája: véletlenül a Tom és Jerry helyett ezt játszották az HBO Maxon

Óriásit bakizott az HBO Max.

422
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Hétfőn este egy banális hiba következtében kiszivárgott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői 4 órás film első órája az HBO Max streamingszolgáltatón. A szolgáltató megerősítette, hogy 10 nappal a világpremier előtt néhány előfizetőnél elérhetővé vált a film, akik csak a Tom és Jerry új alkotást szerették volna megnézni.

A nagy felfedés híre végigsöpört az interneten, elárasztották a közösségi médiát az erről szóló bejegyzések. Bár az HBO Max gyorsan reagált, s javították a hibát, azonban a The Hollywood Reporter megerősítette, hogy akik a Tom és Jerry rajzfilmet elindították, helyette a SnyderCut első óráit kapták. Később már nem volt elérhető a rendezői vágás.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatókönyvét Chris Terrio írta, Zack Snyder és Will Beall sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával. A film producere Charles Roven és Deborah Snyder, executive producerei: Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio és Ben Affleck.

Az Igazság Ligája rendezői változatot 4 órás változatban fogják bemutatni március 18-án az HBO Maxon és az HBO Go-n.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.