Főoldal Filmek A Bad Robot vezetésével egy Superman-film rebooton dolgozik a Warner Bros.
FilmekBREAKING

A Bad Robot vezetésével egy Superman-film rebooton dolgozik a Warner Bros.

Superman visszatér, de új formában.

461
Superman

A legfrissebb értesülések szerint a Superman franchise hamarosan visszatér a nagyképernyőre, miután a J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot egy rebooton dolgozik. A Deadline rántotta le a leplet, hogy a Warner Bros. az Acélember visszatérésén dolgozik. Ennek az új filmnek a történetét pedig Ta-Nehisi Coates írja majd.

A munkálatokat a Bad Robot producere, Hannah Minghella felügyeli. Egyelőre nem esett szó arról, hogy kik kapnak szerepet a filmben, és azt sem lehet tudni, hogy Henry Cavill marad-e a film főszereplője, vagy a karakter köpenyét egy másik színész ölti magára. A hírt a Variety is megerősítette. A lap cikkében kitért arra is, hogy a szereplőválogatásra még nem került sor, és Coates igyekszik úgy beállítani, hogy a reboot még mindig a DC Moziverzumban játszódik.

Egy megtiszteltetés a Warner Bros. stúdiótól és a Bad Robot-tól, hogy meghívást kaptam a DC Moziverzumba. Várom, hogy érdemlegesen hozzászóljak Amerika legismertebb mitikus hősének örökségéhez.

Ta-Nehisi Coates

Mint arra a rajongók is emlékeznek, Abrams neve már a 2000-es évek elején felmerült, amikor a franchise újraindításán dolgoztak. A Superman: Flyby egy új trilógia első felvonása lett volna, s egy teljesen más irányba vitte volna Supermant. Sajnos ez is egyike annak a sok projektnek, ami soha nem valósult meg. A producer és rendező még 2019-ben kötötte meg az évtized egyik legnagyobb üzletét, amikor több projektre is szerződött a WarnerMedia vállalattal. Abrams jelenleg A sötét Az Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik, de nem olyan rég az is kiderült, hogy egy Constantine-sorozaton is munkálkodnak.

Eközben pedig Coates egy elismert írónak és újságírónak számít, aki a Between the World and Me könyvet írta, és jelenleg pedig a Marvel Fekete Párduc és Amerika Kapitány havi képregénylapjait írja. Emellett pedig Ryan Coogler rendező és Michael B. Jordan következő közös filmjének, a Wrong Answer szkriptjén is dolgozik. Tekintettel arra, hogy maga Jordan vetette fel az ötletet a stúdiónak, hogy Superman legyen, talán még össze is jöhet a színésznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.