Főoldal Játékok Sokkal hosszabb lesz a Resident Evil Village, mint az előző rész volt
Játékok

Sokkal hosszabb lesz a Resident Evil Village, mint az előző rész volt

Pete Fabiano egy interjúban elárulta, nagyjából mire is kell majd számítanunk a játékkal kapcsolatosan.

378

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a tavasz egyik legjobban várt játéka a Capcom legújabb Resident Evil felvonása. Nem lombozta ezt le a kiadott PS5-ös demo sem, hiszen zseniális lett és annyira át tudja azt a félelmetes világot adni, hogy az ember néha csak összehúzza magát, amikor ropog felette a lépcső vagy nem mer hátranézni, ha éppen maga mögül hallott valami gyanús neszt.

A korábbiakhoz hasonlóan szintén Pete Fabiano árult el egy új információt a májusban érkező alkotásról. Mikor ennek a hosszáról kérdezték annyit válaszolt, hogy „Csak azt mondhatom, hogy lényegesen tartalmasabb lesz ez, mint amit a játékosok a hetedik részben tapasztalhattak”. Ez igazán kecsegtetően hangzik számunkra, szinte biztosan súlyos órákat fogunk tudni eltölteni ebben a félelmetes világban. A Resident Evil 7 ugyan nem volt a leghosszabb mű, de a Madhouse fokozata miatt bizony sok órát el tudtunk vele lenni.

Nem ez volt az első információ amit Fabiano elcsepegtetett, hiszen hírt adott már az egyes platformok közötti különbségekről is. Innen tudhatjuk, hogy a PS5-ös változat fogja a legmagasabb élvezeti értéket képviselni az összes közül. Nagyon várjuk már ezt az alkotást, szinte biztosan az év öt legjobb címe között gondolhatunk majd rá, illetve az eddig látottak alapján nagyon erős esztendőnek kéne következni ahhoz, hogy kiszoruljon ebből és csak egy esetleges top 10-be férjen bele.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.