Főoldal Filmek A DC összes készülő alkotása kapcsolódni fog egymáshoz, egy nagy univerzumot terveznek építeni
Filmek

A DC összes készülő alkotása kapcsolódni fog egymáshoz, egy nagy univerzumot terveznek építeni

Ébredezik a DC Moziverzum?

422
DC Moziverzum

A Warner Bros. elnök-vezérigazgatója parancsba adta, hogy az összes DC alkotásnak kapcsolódnia kell egymáshoz. Ez kissé ellentmond a korábbi híresztelésekkel, miszerint a készülő új alkotásokat önálló részekként kell elképzelni. A jelek szerint azonban a stúdió nem adta fel az univerzumépítést, és az új alkotások között is meglesz a kapcsolat.

A DC nagy múlttal bír a filmvásznon, hiszen az első Superman-filmet még 1978-ban készítette Christopher Reeve. Az elmúlt évtizedek alatt több színész is életre keltette a DC legendás karaktereit, köztük a képregények leghíresebb hősét, Batmant. Többek között például Michael Keaton is eljátszotta a Sötét lovagot 1989-ban, aki harminc évvel később most visszatér ikonikus szerepében a The Flash című önálló filmben. Ez a film alapjaiban bolygatja fel az eddigieket, hiszen ez azt jelenti, hogy a korábbi klasszikusok is kötődni fognak az új alkotásokhoz.

A CES 2021-es virtuális kiállításon a Warner Bros. elnök-vezérigazgatója, Ann Sarnoff a DC Moziverzummal kapcsolatos terveit is megosztotta a rajongókkal. Kiderült, hogy minden lépés kapcsolatban áll majd egymással, de még mindig a rendezők vezetésével készülnek majd a projektek.

Minden kapcsolatban lesz, és egy DC Moziverzumot építünk, ami centralizáltan sokkal jobban kapcsolódik majd egymáshoz, de egyesével készítjük el őket. Úgy gondolom, hogy valójában a tervezés előtt mindennek össze kell állnia, hogy a rajongók büszkeségnek érezhetik az erőfeszítéseiket.

Ann Sarnoff

Zack Snyder idején a stúdiónak egyszer már beletört a bicskája az univerzumépítésbe, akkor nem jött össze. A történtek után nem teljesen tiszta, hogy a DC és a Warner Bros. mire készül. Bár tudjuk, hogy bizonyos karakterek visszatérnek majd a jövőben egy-egy projektre, de hogy ezek az új alkotások miben és mennyire fognak egymásra építeni, még a jövő titka.

Michael Keaton
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.