Főoldal Filmek A Netflix vagy az HBO Max streamingszolgáltató veheti meg a Godzilla vs. Kong jogát
Filmek

A Netflix vagy az HBO Max streamingszolgáltató veheti meg a Godzilla vs. Kong jogát

A Godzilla vs. Kong is közvetlenül online lesz elérhető?

433
Godzilla vs. Kong

Még nem eldöntött ügy, de könnyen elképzelhető, hogy a Wonder Woman 1984 után újabb blockbusterre csapnak le a szolgáltatók. Sokáig csendben voltak a Godzilla vs. Kong című folytatással kapcsolatban, ám a legfrissebb hírek szerint Godzilla és Kong inkább kihagyja a lehetőséget, hogy bemutassák őket a mozikban, s közvetlenül digitális formában fognak összecsapni.

Hosszú idő után most először hallunk Adam Wingard rendező alkotásáról, ami természetesen annak tudható be, hogy a film bemutatóját többször is el kellett halasztani, és még előzetesre sem került sor, pedig már nagyon várjuk, hogy lássuk az első képsorokat a két legendás szörny harcáról. Eredetileg év elején szerették volna bemutatni a mozifilmet, de a Godzilla II. – A szörnyek királya után a stúdió visszafogta a tempót, hogy a készítőknek maradjon idejük átgondolni a történetet, ezért előbb 2020 végére, majd a koronavírus-járvány miatt 2021 tavaszára tolta a premiert.

A The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy valószínűleg az egyik streamingszolgáltatón fogják majd bemutatni a filmet. A lap értesülései szerint a Netflix több mint 200 millió dolláros ajánlatot tett a filmért, amit azonban a WarnerMedia nem fogadott el, sőt, egy ellenajánlatot is tettek, hogy a film nem eladó, és inkább az HBO Max platformon mutatják be – ami jelenleg csak Észak-Amerikában érhető el. Az ügyről kérdezték a Legendary szóvivőjét, ám nem kívánta kommentálni a dolgot, a Warner Bros. szóvivője viszont válaszolt.

Azt tervezzük, hogy a tervek szerint jövőre a mozikban fogjuk bemutatni a Godzilla vs. Kongot.

A Godzilla vs. Kong lehet a következő film, ami követi a Wonder Woman 1984 példáját? Bár a forgalmazó egyelőre tagadja ezeket a híreket, de ez nem jelent semmit. Láttuk, hogy a Wonder Woman 1984-nél is sokáig cáfolták a híreket, végül pedig mégis az HBO Max mellett döntöttek. Úgy tudni, hogy a WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar és a Warner Bros. elnöke, Ann Sarnoff egy olyan ajánlaton dolgozik, ami lehetővé teszi a streaming és a mozis bemutatót egyszerre.

A Godzilla vs. Kong bemutatója jelenleg 2021. május 21-ére esik.

Godzilla vs Kong
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...