Főoldal Játékok [GC 2020] Nem várt Star Wars játék dömping volt az Opening Night Live során
Játékok

[GC 2020] Nem várt Star Wars játék dömping volt az Opening Night Live során

Star Wars-ból sosem elég!

464

Azért annyiból biztos mindenki örül a Star Wars franchise Disney általi felvásárlásának, hogy nagyon pörgetik a márkát. Nem volt ez másképpen az idei Gamescom-ot beharangozó Opening Night Live esetében sem. Mindenki sejtette, néhányan biztos tudták is, hogy mutatni fognak valamit a Star Wars Squadronsról. Az alábbi, majdnem négy perces kedvcsináló a játék egyjátékos kampányát hivatott bemutatni. És végre elhangzott a várva-várt mondat is, a játék minden misszióját lesz lehetőségünk VR-ban játszani. A megjelenés 2020. október 2-án várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Talán a legnagyobb meglepetés ami a témához köthető, hogy a Sims 4, mely eddig sem panaszkodhatott a furábbnál-furább kiegészítőkre, most bizony egy Star Wars tematikájút is kapni fog. Mindig is menedzselni akartad a kis jedi családod életét a filmekből ismert technológiával ötvözve? Hát most lesz rá lehetőséged. A Star Wars: Journey to Batuu kiegészítő 2020. szeptember 8-tól lesz elérhető PC-n, Mac-en, PS4-en és Xbox One-on.

Akinek pedig még mindig nem volt elég a Star Wars-ból, annak itt van a legújabb LEGO koprodukciós játék. A Skywalker Saga során úgy élhetjük végre át a kilenc filmen átívelő történetet, ahogy eddig soha. A trailerből jól kitűnik, hogy az összes emlékezetes jelenetet feldolgozták és a kedves humorukkal egy kicsit gyerek barátabbá tették, de ennek ellenére hűek maradtak az eredeti művekhez. LEGO fénykardjainkat 2021 tavaszán állíthatjuk csatába PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X és Nintendo Switch platformokon.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...